PATURI METALICE: DORMITOR, MATRIMONIALE, FIER FORJAT, SIMPLE, SUPRAETAJATE, SANTIER

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la CONSTRUCT-CONFEX COMPANY - GROUP BELVEDERE - Dragasani

PATURI METALICE: DORMITOR, MATRIMONIALE, FIER FORJAT, SIMPLE, SUPRAETAJATE, SANTIER
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

PATURI METALICE
Simple, Duble, Suprapuse, Campanie, Fier forjat etc.

Noul trend la amenajarile camerelor se face cu paturi metalice care se pot adapta pentru amenajarea camerei in stil clasic sau modern,
Executam la comanda paturi metalice din fier forjat si/sau profile rectangulare sau rotunde, si/cu combinatii din cele mai diverse materiale: lemn, pal melaminat, plexiglas, policarbonat,altele.
Elementele din fier forjat dau o nuanta ambientala si un aspect deosebit, caminului dumneavoastra
Paturile metalice au o rezistenta deosebita si un design placut. Modelele pot fi realizate in mai multe nuante de culori in functie de optiunea clientului.
Avem modele proprii dar lucram si dupa proiectul beneficiarului.
Realizam deasemenea la comanda serii de paturi metalice pentru hoteluri, pensiuni,vile spitale, gradinite, unitati militare, societati care participa la licitatii, etc.
Realizam deasemenea la comanda serii de paturi metalice suprapuse/supraetajate pentru santiere,containere, hoteluri, pensiuni, spitale,camine studentesti, gradinite, unitati militare, societati care participa la licitatii, etc.
Paturile metalice suprapuse/supraetajate pot avea dimensiuni:90*200, 80*200, 70*200, in functie de necesitatile si optiunile clientului/beneficiarului.
Confortabile si solide realizate din profil metalic protejat impotriva zgarieturilor,deformarilor si ruperilor; - usor de montat, demontat , transportat si depozitat.

Constructie metalica care se poate demonta si detasa.
Structura metalica le confera robustete si durabilitate.

Imaginile produsului prezentat mai sus, sunt strict orientative. Pretul este valabil pentru dimensiunea standard (fara saltea, somiera, obiecte decorative) si pentru caracteristicile tehnice specificate mai jos.

Patul se realizeaza numai la comanda cu posibilitatea modificarii acestuia in functie de preferintele cerute.(se pot schimba dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia si materialul utilizat).

La cerere se pot executa/livra
- SALTELE ORTOPEDICE - 20cm - fata Vara=Iarna
- SALTELE CU SPUMA POLIURETANICA NEDEFORMABILA

Confort si utilitate, design modern si preturi atractive numai la noi le vei gasii..

Lanseaza o cerere de oferta

Garantie - 24 luni

Contacte - CONSTRUCT-CONFEX COMPANY - GROUP BELVEDERE:

Telefon fix: 0250810577

Telefon mobil: 0767252542

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate