SEMINEU ELECTRIC DE COLT 3D ALB

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la XMOB.RO - MOBILIER SI SEMINEE - Bucuresti

SEMINEU ELECTRIC DE COLT 3D ALB
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Semineul electric de colt Oxford Alb de la Dimplex este conceput pentru clientii ce isi doresc un semineu electric 3D ecologic ce pastreaza proprietatile unui semineu rustic: efect de flacara real, sunet real si sistem de incalzire.
Semineele electrice 3D Dimplex sunt potrivite ca seminee de apartament sau pot fi amplasate in spatii de receptie, camere de hotel, restaurante, mai exact oriunde se afla disponibila o priza de 220V.
Prin efectul de flacara 3D, focarele de seminee electrice ne ofera o imagine vizuala identica cu cea a unui semineu classic pe lemne. In plus, semineele electrice 3D Dimplex sunt seminee electrice cu sunet real ce imita fidel sunetul bustenilor care ard in foc.
Semineele electrice 3D Dimplex se pot folosi in orice anotimp pentru o atmosfera romantica, iar in perioadele reci aeroterma silentioasa cu termostat ne rasfata prin aportul de caldura constant.
Semineul electric 3D de colt Oxford Alb este un produs verde: nu produce emisii, nu consuma oxigenul din incapere, nu prezinta risc de ardere.

Garantie - 24 luni

Contacte - XMOB.RO - MOBILIER SI SEMINEE:

Telefon fix: 0213520210

Telefon mobil: 0729332233

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate