ARDEZIE NERO NATUR 60 X 30 X 1 CM

135,45 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

ARDEZIE NERO NATUR 60 X 30 X 1 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Ardezie perfect calibrata, descopera superba Ardezie Nero, cu finisaj natur (antiderapant), este cunoscuta drept cea mai dura ardezie din lume, recomandata pentru locurile cu trafic intens si cu grad ridicat de uzura si umiditate. Importata de PIATRAONLINE din Brazilia, aceasta ardezie prezinta un raport pret-calitate excelent datorita culorii negre, se poate utiliza in acele spatii interioare in care se cauta simplitatea si rafinamentul minimalist, de exemplu in bai, bucatarii, sufragerii, birouri, holuri… In amenjarile exterioare, ardezia Nero, natur, se utilizeaza la placari de fatade, socluri, ancadramente, scari, podele, in terase acoperite si neacoperite, piscine etc.

O dovada simpla ca acest produs functioneaza foarte bine in transmiterea ideii de eleganta si sobrietate il reprezinta faptul ca ardezia Nero a devenit o alegere tot mai frecventa in lumea marilor designeri ambientali.

Culoarea inchisa si bine definita a acestor placi va pune in valoare orice suprafata. Indiferent ca va axati pe modernizarea bucatariei a baii, a livingului, a holului sau altor spatii interioare ardezia neagra va juca rolul unei amprente personale. In acest an pentru a fi in tendinte designerii si arhitectii folosesc aceast produs pe fatada casei sau placarea gardurilor.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate