MARMURA CAPPUCCINO SCAPITATA 10 CM X LL X 2.3 CM

144,90 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

MARMURA CAPPUCCINO SCAPITATA 10 CM X LL X 2.3 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Noua marmura Cappuccino, scapitata, este definita printr-o personalitate puternica, impunand o schimbare radicala de atmosfera in cadrul oricarei amanjari, interioare sau exterioare. Recent aparuta in oferta PIATRAONLINE, poate fi usor de montat si de intretinut si reprezinta solutia ideala pentru placari verticale, la interior si exterior. Oriunde ai locui in Romania, acolo iti putem livra comanda, indiferent de cantitate. Un placaj exceptional definit printr-o culoare si raport calitate-pret, ce poate fi utilizata la placari interioare (living, holuri etc) si exterioare (fatade, garduri, socluri etc.).

Alege aceasta piatra naturala decorativa este unul dintre acele elemente de decor care incalzesc atmosfera si o fac foarte ospitaliera, mai ales datorita culorii sale crem spumos, relaxant. Desi cel mai des apare in amenjarile interioare, marmura Cappuccino reuseste sa aiba acelasi efect benefic si in cazul amenajarilor exterioare, revigorandu-le si oferindu-le un aspect elegant.

Recomandari Montaj:
Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem caramida etc.
Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa rabitz si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului.
Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz.

Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate