GRESIE IMITATIE LEMN NATURAL LARICE 15X90 CM | GRESIE CALITATEA 1

89,90 RON

(Pretul contine TVA)

De la ANGEL COMPANY SRL - Timisoara

GRESIE IMITATIE LEMN NATURAL LARICE 15X90 CM | GRESIE CALITATEA 1
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

GRESIE IMITATIE LEMN NATURAL LARICE 15X90 cm
TRIMITEM MOSTRE DE GRESIE in toata tara pentru a vedea fizic modelul dorit. Tel. 0741994167.
Toate modelele de gresie portelanata pe care le comercializam sunt produse in ITALIA, sunt de trafic intens, interior, exterior si sunt adecvate inclusiv la INCALZIREA IN PARDOSEALA.
Pentru mai multe modele intra pe site: www.angel-company.ro
Pentru informatii sau suport tehnic ne poti contacta la telefon.

OFERIM TRANSPORTUL GRATUIT oriunde in Romania de la… Citeste mai mult > pe site: www.gresieportelanata.ro/transport-gratuit-gresie-portelanata/ sau cere informatii 0741994167

Cod articol: NATURAL LARICE
Dimensiune: 15 x 90 cm
Grosime: 9 mm
Tehnologia: PORCELLANATO DIGITALE
Grad antialunecare: R9
Rezistenta la inghet: Da
Adecvata incalzire in pardoseala: Da
Gresie trafic intens: PEI IV
Ambalaj: 1,215 mp/cutie
Disponibilitate: In stoc
Pret cu TVA: 89.90 RON/mp - CALITATEA 1
Producator: Opera Grup

Oferim transportul Gratuit oriunde in Romania de la… Citeste mai mult pe site > https://www.gresieportelanata.ro/transport-gratuit-gresie-portelanata/

La cerere, putem trimite mostre in toata tara pentru a vedea fizic modelul dorit..
PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE VA RUGAM SA NE CONTACTATI. Tel 0741994167

Angel Company va ofera posibilitatea de a cumpara o gresie tip parchet produsa de Ceramica Opera la cel mai convenabil pret de pe piata. Acest model se preteaza cu succes inclusiv la incalzirea in pardoseala.

Gresie tip parchet NATURAL LARICE 15x90 cm - CALITATEA 1

CERAMICA OPERA ne incanta privirea cu o gresie portelanata imitatie lemn de exceptie. Aceasta gresie tip parchet, cu siguranta satisface cele mai exigente gusturi. Cu o textura lemnoasa impecabila si cu o culoare cat se poate de naturala, face greu deosebirea intre lemnul natural si aceasta gresie tip parchet. Nu in ultimul rand, pretul imbatabil face ca aceasta gresie sa fie cea mai buna alegere pe care o puteti face.


Gresie imitatie lemn NATURAL LARICE 15X90 cm. Fie ca doriti amenajarea spatiului exterior sau interior, acest model de gresie produsa de CERAMICA OPERA va satisface si cele mai exigente gusturi. Gresia imitatie lemn este din ce in ce mai cautata deoarece este o alternativa mult mai ieftina lemnului natural. Desi lemnul natural este indiscutabil unul din cele mai nobile materiale, gresia portelanata imitatie lemn este mai ieftina din punct de vedere al achizitiei si mult mai rentabila din punct de vedere al intretinerii ulterioare, ca sa nu mai vorbim de costurile mici de energie consumata pentru incalzirea in pardoseala. Daca este sa cantarim avantajele gresiei portelanate, vom inclina balanta in favoarea gresiei. Se curata mult mai repede si mai usor, costurile de intretinere sunt aproape nule iar efectul este scontat.

Nu ezitati sa ne contactati pentru informatii cu privire la livrarile produselor in tara. Tel 0741994167

Dimensiuni - 15x90 cm

Contacte - ANGEL COMPANY SRL:

Telefon mobil: 0741994167

Web: www.gresieportelanata.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate