PARCHET LEMN STEJAR KAHRS

43 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

PARCHET LEMN STEJAR KAHRS
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Parchet stratificat lemn de stejar Sand Oak Kahrs.Dimensiuni 10 x 125 x 1200 mm/ strat uzura 2 mm- design lamela: 1-strip, cu sanfren- aspect: natural-finisaj: periat, albit, lacuit mat .Uneori pare greu sa ne transformam fiecare vis in realitate, inlocuindu-le cu unele mai usor de atins. Spre exemplu multi dintre noi se multumesc cu un parchet banal, lipsit de stralucire si eleganta, convinsi fiind ca altceva mai bun si mai ales convenabil ca pret n-ar exista. Ei bine, trebuie sa spunem ca pentru confortul nostru exista, parchetul din lemn triplu stratificat pentru incalzire in pardoseala ,visul exprimat de mine mai sus se poate transforma foarte simplu si usor in realitate.
Gandindu-se ca pe langa partea estetica si cea trainica, un parchet de calitate trebuie sa ofere si confort, expertii au venit cu o idee foarte ingenioasa si agreata de intreaga populatie si anume cu incalzirea prin pardoseala. Asa nu va mai trebui sa mai acoperim parchetul rece cu diferite covoare si mochete care se ofere un minim confort pentru talpile noastre.
Desi aceasta idee este placuta de foarte multe persoane, din lipsa de informatie, putini sunt cei care o pun si in practica. Unii cred ca este foarte greu de instalat, altii considera ca toata acesta investitie este foarte costisitoare, unii nu stiu de unde sa faca rost de toate materialele necesare iar altii se cred ca modul in care va arata nu va fi unul estetic.
Ei bine, toate aceste griji ar trebui sa dispara. Exista echipe profesioniste gata sa-ti instaleze totul usor si-n cel mai scurt timp, de asemena partea estetica va fi una impresionanta si asta datorita parchetului potrivit pentru incalzirea in pardosele. Calitatea este una superioara iar pretul unul destul de avantajos.

Dimensiuni - 10*125*1200 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate