TRAVERTIN CLASSIC VEIN CUT BRUSHED & CHISELED EDGE 61X40.6X3CM (PAVAJ EXTERIOR)

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
TRAVERTIN CLASSIC VEIN CUT BRUSHED & CHISELED EDGE 61X40.6X3CM (PAVAJ EXTERIOR)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Caracteristici:
Dimensiunile acestor pavele sunt de 40,6 x 61 centimetri si vin cu un finisaj aparte, cu aspect antichizat (tumbled). Grosimea acestor placi es celor destinate folosirii la exterior, de 3 centimetri.

Utilitate:
Placile sunt destul de mari pentru a va permite amenajarea unor spatii precum gradini si terase. Pentru un design deosebit puteti placa aleea dintre straturile de flori, pastrand astfel un aspect natural si placut in zona in care doriti sa evadati din cotidian si sa fugiti de  aspectul artificial al orasului. De asemenea aceste placi pot fi puse direct pe iarba pe pat de nisip pentru a face pasi de pisica. 

                Produs facut express pentru orice fel de pavaj exterior, placare terasa exterioara, parcare auto, etc

Montaj :
Va punem la dispozitie echipele noastre de montaj profesional, indiferent de dimensiunile sau marimea proiectului pe raza Bucuresti-Ilfov, iar pentru proiecte in provincie va rugam sa ne contactati pentru verificare disponibilitatii.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021-350.15.94
021-319.14.65

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate