FRENCH PATTERN ARDEZIE KAVALA 4-5CM (PAVAJ EXTERIOR)

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
FRENCH PATTERN ARDEZIE KAVALA 4-5CM (PAVAJ EXTERIOR)
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Caracteristici
Se prezinta la urmatoarele dimensiuni (5cm x Lungime Libera / 10cm x Lungime Libera / 20cm x Lungime Libera). Prezinta caracteristici specifice de duritate si rezistenta. Nu permite alunecarea si nu necesita metode de curatare speciala, insa se recomanda, pentru rezultate bune in timp, intretinerea cu solutii de impermeabilizare. Produsul este disponibil la grosimea de 4-5 cm. Culoarea sa gri o face usor de asortat cu lemnul, metalul sau sticla, poate fi folosita in amenajari rustice, moderne sau contemporane.

Utilitate
Cu un design care reprezinta iesirea din tiparele formelor geometrice binecunoscute in arhitectura, Piatra Naturala Kavala French Pattern este de o simplitate frumoasa care lasa accentul sa cada pe mediul ambiant. Folosita cu prisosinta pentru pavarea curtilor, aleilor sau trotuarelor din vecinatatea spatiilor domestice sau comerciale, imbinarea celor patru forme geometrice care alcatuiesc modelul French Pattern denota caracter si demnitate.
Nu atat de sofisticata precum alte pietre naturale, aceasta alegere insa este una potrivita pentru pavarea aleilor de garaj, sau pentru a pune in evidenta elementele de decor exterior (fantani arteziene, statui, etc.)

Diverse:
Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Recomandari Montaj :
Adeziv Weber MarmoPlus 25kg - 1sac=4mp
Impermeabilizant recomandat LTP MattStone - 1L=10mp
Recomandam montarea pe sapa semi-umeda in cazul treptelor si aleilor pietonale. 

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021-350.14.94
021-319.14.65

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate