ARDEZIE MULTICOLORA TUMBLED 10X10CM

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
ARDEZIE MULTICOLORA TUMBLED 10X10CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Caracteristici
Formatul Ardeziei Multicolora Tumbled foarte compact de 10x10cm ambalat la cutii de 0.30mp, permite folosirea acestor placi in mai multe variante care cladesc, bucata cu bucata, spatiul de locuit ideal. Este preferata folosirea acestor placi pentru a realiza concepte de design cu tenta moderna sau chiar traditionala, intrucat veti fi ajutati de aspectul antichizat conferit de finisaj.

Utilitate
Puteti folosi cu incredere aceste placi de ardezie pentru placarea bailor, bucatariilor, holurilor si livingurilor, birourilor si camerelor de trecere de orice fel. De asemenea, placile de Ardezie antichizata pot fi folosite in cazul placarilor exterioare precum socluri de casa, fatade si garduri.

Mostre:
Primele 4 mostre din 4 materiale diferite sunt furnizate gratuit, toate mostrele suplimentare vor fi taxate la 5.00 ron +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton sau ambalate in folie/carton, insotite de catalog + informatii despre societatea noastra si serviciile pe care le oferim.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Ardezia este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon

021-350.15.94
021-319.14.65

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate