LTP SOLVEX - CURATA LACUL SAU IMPERMEABILIZANTUL LTP SOLVEX 5L

319,20 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

LTP SOLVEX - CURATA LACUL SAU IMPERMEABILIZANTUL LTP SOLVEX 5L
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!


Solutie puternica non-caustica pentru curatarea suprafetelor pe care s-au aplicat lacuri acrilice impermeabilizanti tratamente bazate pe ceara uleiuri sau emulsii. Aceasta solutie nu va decolora sau distruge suprafata pietrei naturale. Dupa curatarea cu LTP Solvex suprafata este perfecta pentru tratamente ulterioare.



Instructiuni:

Turnati solutia intr-un recipient de sticla sau metal ( nu folositi recipiente de plastic). Aplicati cu generozitate si frecati cu un burete sau o perie. Incepeti sa curatati pe suprafete mici (nu mai mult de 1 metru patrat) lasati suprafata pe care s-a aplicat LTP Solvex aproximativ 15min pentru a-si face efectul. Spalati apoi suprafata cu LTP Grimex (diluat) clatiti cu apa si lasati sa usuce 24h pana la aplicarea noului strat de tratament (lac / impermeabilizant)



Instructiuni de siguranta:

Pentru curatare folositi perie din fibre naturale periile cu fibre sintetice pot fi topite de solutie. Pentru teste va recomandam sa incercati pe o mostra din piatra care urmeaza sa o curatati.



Consum :

Suprafata normala : 1litru -  8-19 metrii patrati

Suprafata dificila : 1 litru - 5 metrii patrati



Solutia contine :  DICHLOROMETHANE si METHANOL


Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate