LTP STONE FOAM SPRAY - DETERGENT PUTERNIC PIATRA NATURALA

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la PIATRAONLINE - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
LTP STONE FOAM SPRAY - DETERGENT PUTERNIC PIATRA NATURALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

INFORMATII TEHNICE:
-ideal pentru seminee si blaturi
-usor de aplicat,formula ce actioneaza rapid
-elimina orice tip de murdarie sau grasime
-ideal atat pentru suprafete polisate cat si suprafete nepolisate
-se poate folosi atat la interior cat si la exterior

LTP Stonefoam (detergent intesiv) - curata suprafetele in profunzime pentru a elimina toate tipurile de murdarie si grasimi. Ideal pentru a elimina resturile vechi de ceara sau produsele de curatare nepotrivite. Este folosit ca un detergent puternic pentru a pregati atat suprafetele reconditionate cat si cele noi pentru impermeabilizare. Este recomandat atat in cazul suprafetelor polisate cat si mate (piatra naturala sau artificiala precu calcar,granit, marmura, travertin, ardezie, calcar, quartz, ceramic, bazalt, ciment si orice alt tip de suprafata pe baza de piatra sau ciment).

Instructiuni de utilizare:

Suprafetele ce urmeaza a fi tratate trebuie sa fie curate (fara praf). Suprafete mate, lucioase, buciardate, fiamate, antichizate sau sablate:
Agitati bine. Tineti spray-ul la 15-20 cm de suprafata si pulverizati.Permiteti spumei sa se dizolve,proces ce va dura aproximativ 5-10 minute.Turnati un pic de apa si curatati cu un burete sau o perie pentru a ajuta spuma sa intre in profunzime.Spalati bine cu apa si un burete,asigurandu-va ca apa este curata la ultima spalare.Pe suprafete foarte murdare,este posibil sa fie necesara curatarea de mai multe ori.

Acoperire:
5-10 mp in functie de porozitatea pietrei si straturile necesare.

Informatii depozitare:
Pastrati intr-un loc uscat,fara pericolul de inghet-dezghet.

Informatii suplimentare:
Nu aplicati spray-ul pe suprafete vopsite,acrilice sau patate.Acoperiti si protejati suprafetele ce nu urmeaza a fi tratate.Folositi in incaperi aerisite sau spatii deschise.Este recomandata folosirea unei masti de protective.Supradozarea nu este recomandata.In cazul in care s-a aplicat o cantitate mai mare de spray decat cea necesara,stergeti cu o carpa sau burete si curatati imediat cu apa.Intotdeauna testati produsul pe o suprafata mica inainte de aplicare.

Contacte - PIATRAONLINE:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate