CORNISE DECORATIVE DE TAVAN DIN POLIURETAN

9 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

CORNISE DECORATIVE DE TAVAN DIN POLIURETAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

De care ori nu ti s-a intamplat sa te pierzi printre visele, gandurile sau grijile tale, expuse dintr-o data, pe tavan? De cate ori n-a devenit tavanul locul propice de expunere a celor mai intense sentimente care-ti brazdau sufletul si aveau nevoie de confirmarea ta? De care ori nu te-ai trezit privind intens spre tavanul din dormitorul tau, cautand parca o noua poveste, un nou vis sau mai multa speranta? Pentru ca stiu ca si tie ti s-a intamplat aceste lucruri si asta pentru ca sunt normale si dese la oamenii bogati in suflet si-n gaduri marete, vreau sa te mai intreb cum arata tavanul tau?
Mai mult ca sigur e alb, usor murdar de la praful si poate chiar ascunde cateva urme ale degradarii in timp. Nu starneste nici pe departe admiratie si nici nu participa la crearea ambientului placut si elegant, dominat de mult bun gust, pe care tu il cauti. Astfel si locuinta ta are nevoie de diverse profile decorative de tavan. Acestea reprezinta o adevarata inovatie in arta frumosului exprimata in designul de interior. Impresioneaza prin stil si rafinament si in acelasi timp reprezinta o extense venita parca din visele fiecaruia dintre noi..
Disponibil la comanda in peste 200 de modele.

Dimensiuni - 1 ml

Garantie - 12

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate