DUSUMEA DIN LEMN ESENTA MOLID CLASA A

35 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SMART MOBIPLAST SRL - Alexandria

DUSUMEA DIN LEMN ESENTA MOLID CLASA A
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Produsa din lemn masiv, esenta rasinoase, naturala sau vopsita cu stil si gust estetic, dusumeaua este apreciata ca una dintre cele mai rezistente si durabile tipuri de pardoseala. Fiind rezistenta la contrastele de temperatura si umiditate, la deteriorarile si socurile mecanice, este alegerea optima pentru interioarele de bucatarie, restaurante si baruri. De asemenea, este un excelent izolant termic si acustic. Pardoselile din lemn natural sunt usor de intretinut cu o laveta uscata sau usor umezita.

Fiecare scandura a dusumelei se imbina din cele doua parti prin sistemul "uluc-lamba", care determina o montare rapida si fixare durabila. Metodele contemporane de producere a dusumelei permit obtinerea unor modele de calitate impecabila si o gama bogata de dimensiuni. De obicei, dusumeaua are urmatoarele proportii: lungimea - 2-3-4m, latimea - 100 - 150mm, grosimea 20 - 36mm.

Īn orice spatiu - de la resedinte pana la apartamente-studio - pardoselile din dusumea vor aduce o nota de monumentalism, siguranta si naturalete, confirmand titlul de cel mai frumos, scump si elitar tip de pardoseala.

Silady va propune dusumea din lemn esenta rasinoase, cu lungimea 4000mm, latimea 120 - 145mm si grosime de 20 mm.

Garantie - 5 ANI

Contacte - SC SMART MOBIPLAST SRL:

Telefon mobil: 0726756223

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate