LAMBRIU DIN LEMN CLASA A

28 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SMART MOBIPLAST SRL - Alexandria

LAMBRIURI DIN LEMN CLASA A
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pe langa variata gama de produse din lemn ce fac parte din portofoliul societatii noastre in continuare va oferim produse semifabricate din lemn precum lambriu, saceac, pazie sau dusumea din lemn de esenta rasinoase.
Aplicand tehnologii moderne de producere a lambriului, SILADY SRL obtine un produs calitativ care poate conferi o imagine deosebita oricarui interior, oferindu-i un aspect estetic modern si atractiv. Lambriul este o piesa de lemn profilata, care se asambleaza prin sistemul de lamba - uluc, fiind utilizata pentru placarea peretilor si tavanelor constituie urmatoarele avantaje:
- Lemnul este un material ecologic care sporeste confortul in orice spatiu, mentinand o excelenta izolare termica si fonica.
- Lambriul este economic, montarea acestuia nu presupune o pregatire speciala a peretelui de fundal, economisindu-se, astfel, circa 30% din costul lucrarilor de finisare.
- Produsul este fabricat dintr-o varietate de specii lemnoase - de la brad pana la specii exotice.
- Este usor de intretinut.

Dimensiuni standard: Lambriu classic - dimensiuni: 12,5/15/19 * 96 * 2000/3000/4000, clasa A si B; potrivit pentru interior (pereti, tavane) sau exterior (saceac).

Detalii:http://www.silady.ro/produse/semifabricate.php

Garantie - 5 ANI

Contacte - SC SMART MOBIPLAST SRL:

Telefon mobil: 0726756223

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate