HIDROIZOLATII TERASE BLOC

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC UNITED MODULES SYSTEM SRL - Bucuresti

HIDROIZOLATII TERASE BLOC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Hidroizolatii terase bloc - cu Izolarea acoperisului unui bloc este necesara din cauza degradarii in timp a vechilor invelitori, in general prost realizate. Majoritatea teraselor sunt reparate inadecvat cu hidroizolatii bituminoase (si nu cu membrane EPDM), acestea deteriorandu-se rapid si pe toata suprafata. Alegerea cea mai buna este insa un acoperis ecologic, rezistent la intemperii si UV, cu o durata de viata de cel putin 30 de ani. Este vorba de hidroizolatii terase bloc cu TPO de la prestigioasa firma americana Firestone

.

Hidroizolatii terase bloc a€“ Avantajele membranei TPO


Ce inseamna hidroizolatii terase bloc cu membrana TPO? Membrana TPO este realizata din poliolefin termoplastic, ceea ce face ca hidroizolatia sa fie elastica si adaptabila suprafetelor neregulate. In plus, nu este nevoie de decopertarea vechiului strat aplicat, fiind compatibila cu bitumul. Membrana TPO se remarca prin durabilitatea crescuta, ceea ce o recomanda in programele de hidroizolatii a teraselor blocurilor.
Membranele TPO au fost utilizate incepand cu anii 1980 in Europa. Reteta a evoluat, iar performantele acestora au crescut semnificativ in ultimii ani. Combinatia de plastic si cauciuc le ofera durabilitate si le permite sa fie flexibile si la temperaturi scazute. Aceste calitati le fac tot mai cautate pentru realizarea de hidroizolatii a teraselor blocurilor. La fel de eficienta este si pentru hidroizolarea fundatiilor, pivnitelor sau beciurilor.

Hidroizolatii terase bloc a€“ Cereri crescute


Cererea pentru acest tip de membrana a crescut considerabil recent. In 2013, de pilda, au fost instalati peste un miliard de metri patrati de hidroizolatie cu membrana TPO.
Desi fac parte din aceeasi familie a termoplasticului, PVC si TPO nu sunt inrudite. TPO este un polimer flexibil in mod natural, usor reciclabil. In schimb, PVC devine flexibil prin aditivare, folosind plasticizanti. Aceasta il face insa sensibil la temperaturi ridicate si scazute, radiatii UV si microorganisme, dezavantaje majore cand vine vorba de hidroizolatia teraselor blocurilor.
TPO are toate avantajele PVC, insa la un cost mai bun si fara limitarile acestuia. In plus, este semnificativ mai prietenos cu mediul. Fiind foarte prietenoasa cu mediul, membrana se foloseste si pentru hidroizolarea acoperisurilor solare sau a acoperisurilor verzi.


Hidroizolatii terase bloc a€“ De ce membrana TPO de la Firestone


TPO este alegerea numarul 1 in SUA cand vine vorba de acoperisuri comerciale. Ce trebuie sa stii cand cautati solutii de hidroizolatii terase bloc este ca nu toate membranele TPO sunt la fel. Fiecare producator are propria reteta, propriile procese de fabricare, ceea ce duce la rezultate diferite.
Astfel, tipul de polimer folosit este crucial pentru un produs de calitate, sigur pentru hidroizolatii terase bloc. Polimerii in general sufera degradari de pe urma razelor UV si a caldurii. Aceasta problema este rezolvata utilizand stabilizanti, care incetinesc degradarea.
Numai cateva companii au resursele de a fabrica TPO. Gasirea retetei corecte, a combinatiei potrivite de materiale si a polimerului potrivit este cruciala pentru hidroizolatii eficiente. Numele Firestone este garantia calitatii in hidroizolatii terase bloc cu TPO.

Hidroizolatii terase bloc a€“ Costuri reduse la membranele TPO


Costurile unei lucrari de hidroizolare cu membrana TPO,. sunt scazute si sunt solutia ideala pentru cei ce-si doresc un raport pret-calitate excelent. Izolarea acoperisului blocului cu aceasta membrana se face usor si rapid, indiferent de conditiile meteo.
Membrana TPO se fixeaza foarte puternic de ansamblul pregatitor al lucrarii de hidroizolatii terase bloc, ceea ce o face foarte rezistenta la vant. In plus, prin lipire la cald, membrana TPO formeaza o structura tip monolit care nu permite apei sa se infiltreze.
Aceste beneficii sunt garantate doar in cazul unei membrane pentru hidroizolatii terase bloc TPO Firestone instalate profesionist. Firma noastra va ofera posibilitatea de a va hidroizola si containerele modulare precum si acoperisurile de tabla.
Apeland la SC UNITED MODULES SYSTEM SRL veti avea parte de o echipa experimentata mereu gata sa raspunda promt cererilor de executare a oricaror lucrari de hidroizolatii, inclusiv hidroizolatii terase bloc.



Contacte - SC UNITED MODULES SYSTEM SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate