JGHEABURI SI BURLANE TABLA ZINCATA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SECOVENT - Bucuresti

JGHEABURI TABLA ZINCATA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Jgheaburi tabla zincata

Jgheaburi si burlane din tabla zincata

In prezent, in ciuda raspandirii largi a tevilor din plastic, produsele din metal sunt mai des folosite pentru a crea jgheaburi si burlane din tabla zincata. Ele indeplinesc perfect functia de indepartare a apei de ploaie, a apei din pereti, precum si de la fundatia structurii, cu conditia de a fi indeplinite urmatoarele cerinte: sistemul trebuie sa aiba un volum suficient, iar jgheaburile si burlanele trebuie sa fie strans legate intre ele.

Clasificarea unui sistem jgheaburi si burlane


Tipul de instalare este principalul criteriu pentru divizarea unui sistem de jgheaburi si burlane in grupuri. Astazi, scurgerea poate fi montata in trei moduri, si anume interna, externa si combinata.

Avantaje jgheaburi si burlane galvanizate


Tehnologia de producere a jgheaburilor si burlanelor galvanizate arata astfel: burlanul, precum si componenetele sale, denumite jgheaburi, sunt scufundate in baile in care se afla zincul topit. Prin depunerea unui strat subtire pe suprafata interioara si exterioara a produsului, metalul creeaza o protectie excelenta impotriva umiditatii. Se stie ca, zincul, nu este practic susceptibil la coroziune. Jgheaburile si burlanele galvanizate au urmatoarele avantaje:

  • rezistenta ridicata la solicitari mecanice;

  • Durata de viata a acestor produse este de aproximativ 30-50 de ani;

  • rezista atat la temperaturi ridicate, cat si la temperaturi scazute. Produsele galvanizate nu isi pierd performantele la o temperatura de -60 ° TËša‰¤ + 140 ° C;

  • siguranta la incendiu;

  • greutate redusa. Instalarea tevilor de scurgere din otel zincat, poate fi realizata de o singura persoana.


Productia


Pentru producerea unor astfel de produse, se utilizeaza otel galvanizat la cald, acoperit cu un polimer, cel mai adesea un pural sau plastisol. Principala diferenta intre coborasurile sectiunii rectangulare este tehnologia de instalare, fiind  folosite etansari si nituri pentru conectarea lor. In comparatie cu debitarea sistemelor de canalizare rotunde, acest proces este mult mai complicat. Diferentele semnificative sunt elementele de fixare utilizate pentru jgheaburi si burlane dreptunghiulare pe peretele casei, deoarece acest design necesita un atasament mai fiabil. Pentru aceasta se folosesc elemente de fixare din otel galvanizat cu o grosime de pana la 4 milimetri, acoperite cu un strat de vopsea cu pulbere. Forma geometrica de dreptunghi a jgheaburilor si burlanelor, in comparatie cu un sistem circular de drenare, da sistemului de scurgere mai multe avantaje.

Avantaje - jgheaburi si burlane zincate preturi


Jgheaburile si burlanele galvanizate reprezinta mediul de aur dintre sistemele de plastic si cele metalice. Ele sunt la fel de durabile ca metalul, dar pretul lor este mult mai mic decat cel al plasticului. Elementele sunt realizate din tabla galvanizata subtire cu o grosime de 0,5 mm. Acoperirea cu polimeri nu este necesara. Tabla galvanizata ramane cat mai mult posibil, protejata de coroziune si oxidare, iar schimbarile de temperatura si fenomenele meteorologice nu cauzeaza deteriorarea jgheabului sau burlanului galvanizat.  Daca vei cumpara  sisteme de jgheaburi si burlane, le poti folosi la orice case private, precum si la anexe la cladiri comerciale si administrative. Suprafata de tabla galvanizata,  difera in mod favorabil de analogii sai si arata elegant. Produsele sunt fabricate in conformitate cu standardele stricte si au certificate de ignifugare.

Contacte - SECOVENT:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate