SISTEME TERMOIZOLATIE CU FUGA SI SIDING 2

58 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC ERDEM INVEST SRL - Bucuresti

SISTEME TERMOIZOLATIE CU FUGA SI SIDING
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Va oferim in acelasi timp si cel mai nou sistem de placare al cladirilor, avand ca principala functie termoizolatia dar care ofera in acelasi timp un aspect estetic cladirii. Sistemele de fatada cu panouri EPS- densitate 26- sunt fuga si sidingul de structura.
Produsul finit pe care v-il propunem , datorita stratului mineral de suprafata, nu mai necesita nimic altceva dupa aplicarea pe fatada decat vopseaua ornamentala.Castigati timp si sunteti scutiti de cheltuieli suplimentare cu pregatirea polistirenului simplu.
Acest sistem de placare cu fuga sau cu sidingul de structura este cea mai eficienta metoda de a obtine o termoizolatie inalta precum si de a da un aspect deosebit prin design. Montajul este facil, placile se lipesc pe orice fatada cu orice tip de adeziv pentru polistiren.

Important de retinut este faptul ca in comparatie cu alte metode de termoizolatie din tara noastra, panourile din polistiren EPS fuga si siding sunt cele mai utilizate datorita proprietatilor si a capacitatii net superioare de a satisface cerintele pentru care sunt produse- termoizolatia in principal si apoi designul deosebit pe care il ofera fatadelor-. Costurile de incalzire se vor reduce prin folosirea sistemului de termoizolatie.

Rezistenta cu mult mai sporita la lovituri in comparatie cu fatada placata cu polistiren simplu, rezulta astfel izolatie completa.

Sunt produse rezistente la cutremure , calamitati naturale si asezari ale cladirilor. Nu sunt afectate de apa , umezeala si caldura.Rezista la orice fel de intemperii.In timpul aplicarii ne se produc pagube cladirii.

Aplicate corect, au o durata de viata mai mare de 40 ani.Nu sunt afectate de lovituri. Rezistente la orice fel de conditii atmosferice si uzura.
Nu afecteza sanatatea omului. Se fabrica in culoarea alba.

Prezinta caracteristica de a putea fi vopsita cu vopsea pe baza de apa.Nu se strica si nu este afecta de coroziune. Nu adauga greutae cladirii.Rezistent la umezeala si caldura.au un strat de acoperire superioara si anume strat mineral ,usor elastic, produsul finit fiind gata de montaj. Strat acoperire minerala alcatuit din : praf de marmura, nisip si diversi lianti chimici.Plasterul de suprafata nu absoarbe apa in structura sa. Este rezistent la variate conditii de vreme.. Este rezistent la acizii formati in aer. Suprafata de plaster este rigida si elastica la acelasi nivel. Nu crapa.

Acest grund protejeaza inpotriva razelor UV, confera rezistenta impotriva socurilor fizice si permite o aderenta buna pentru vopseaua utilizata pentru colorarea finala a ornamentelor.

Contacte - SC ERDEM INVEST SRL:

Telefon mobil: 0721038191

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate