VOPSEA SUPERLAVABILA PENTRU BAIE SI BUCATARIE SAVANA CU TEFLON 4L

78,29 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
VOPSEA SUPERLAVABILA PENTRU BAIE SI BUCATARIE SAVANA CU TEFLON 4L
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Descriere:
Vopsea superlavabila pentru spatii interioare expuse la umiditate (baie, bucatarie, subsoluri, etc) pe baza de copolimeri acrilici în dispersie apoasa, pigmenti, extenderi si aditivi speciali ce confera suprafetei vopsite atat rezistenta la mucegai, cat si la patare si murdarire. Are durabilitate excelenta, realizeaza pelicule superlavabile, permeabile la vaporii de apa, asigurand „respiratia” peretilor. Prezinta aplicare usoara, fara stropire si o excelenta capacitate de reacoperire cu alte produse lavabile. Se poate nuanta cu savana colorant pentru vopsea lavabila.

Utilizare:
Se utilizeaza pentru finisarea decorativa si de protectie a suprafetelor interioare (pereti si tavane) expuse la umiditate ridicata si susceptibile la aparitia mucegaiului: bai, bucatarii, subsoluri, demisoluri.

Pregatire produs:
Diluant: apa
Diluare: stratul 1 - vopsea diluata max. 10% cu apa;
            stratul 2 (final) - vopsea nediluata sau diluata cu max. 5% apa;
Se omogenizeaza bine înainte de utilizare.Se recomanda ca vopsirea sa se efectueze integral folosind un singur lot de produs, sau amestecul unor loturi diferite.

 

Straturi recomandate la aplicare: 2

 

 

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate