AMORSA PENTRU PERETI CU REZISTENTA LA MUCEGAI SAVANA 5L

35,83 RON

(Pretul contine TVA)

De la EMENATWORK - Popesti Leordeni

Produsul nu mai este disponibil!
AMORSA PENTRU PERETI CU REZISTENTA LA MUCEGAI SAVANA 5L
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Descriere:Amorsa pe baza de rasini acrilice si aditivi. Ofera rezistenta la mucegai, are capacitate ridicata de penetrare in suport, confera permeabilitate suportului, consolideaza suprafata de aplicare si reduce consumul produsului de finisare, asigura un suport aderent, optim pentru aplicarea produsului de finisare, are o aplicabilitate excelenta si uscare rapida.

Utilizare:Se utilizeaza pentru pregatirea si tratarea suporturilor noi si vechi la interior si exterior: tencuieli minerale, gleturi pe baza de ipsos sau var/ciment, beton, caramida, gips-carton, etc. Recomandat pentru spatii expuse la umezeala in sistem cu savana vopsea superlavabila superalba, Pentru BAIE si BUCATARIE cu Teflon.

Pregatire produs:
Diluare: Se utilizeaza nediluat.
Se omogenizeaza bine înainte de utilizare.

Numar de straturi:1 – 2 in functie de gradul de porozitate al suprafetei.
Randament teoretic de aplicare:
10 – 25 mp/l/strat
Pierderile de material în cursul prepararii si aplicarii variaza si trebuie luate în considerare suplimentar. Ele depind de metoda si conditiile de aplicare, forma, marimea, textura si profilul suprafetei.
TEST: se aplica 2 straturi pe o suprafata de 0,5 m² ; daca suprafata testata devine lucioasa, nu este necesara aplicarea stratului 2.


 

Contacte - EMENATWORK:

Telefon fix: 0372725725

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate