TIGLA GERARD TIMISOARA

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC TIN MAN SRL - Timisoara

TIGLA GERARD TIMISOARA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Garantia originalului
In 1954, neozeelandezul Lou Fischer descopera ca acoperirea de bitum prelungeste simtitor viata acoperisurilor metalice din Marea Britanie. Intors in Noua Zeelanda, el produce primele tigle metalice texturate din lume, in cadrul AHI ROOFING. In decursul timpului, AHI ROOFING a folosit diverse tehnologii si tipuri de acoperire si a imbunatatit continuu procesul de productie in asa fel incat tigla Gerard sa-si consolideze pozitia de lider. In prezent, Ahi Roofing furnizeaza solutiile premium pentru acoperis in peste 80 de tari, iar tiglele metalice cu acoperire de piatra vandute in decursul deceniilor insumeaza peste 150 milioane de metri patrati. Prestigiul international al tiglelor Gerard este asigurat si de perfectionarea si testarea permanenta a produselor, astfel incat sa respecte codurile in constructii din toata lumea si sa poata oferi siguranta maxima in conditii extreme.
Acoperire de piatra
Aspectul natural al tiglelor Gerard este asigurat de acoperirea de piatra macinata provenita din muntii din Noua Zeelanda si Africa de Sud, fixata cu ajutorul straturilor de rasina acrilica. Aceasta acoperire naturala, are multiplu rol: asigura o protectie sporita impotriva intemperiilor, reduce poluarea fonica, iar culoarea naturala a pietrei permite acoperisului sa-si pastreze aspectul neschimbat pe toata durata sa de viata.
In plus, din 1995 produsele Ahi Roofing folosesc aliajul brevetat Zincalume. Caracteristicile anticorozive ale zincului, combinate cu protectia aluminiului, constituie o bariera eficienta care acopera pe ambele fete stratul de otel. In felul acesta, gradul de protectie al acoperisului creste de 6 - 9 ori fata de tabla galvanizata. Toate acestea i-au permis producatorului sa acorde o garantie de 50 de ani, in conditiile unei durate de viata de 75-80 de ani.
Frumusete naturala
Dincolo de functia sa esentiala, cea de protectie eficienta, acoperisul Gerard se distinge de orice alt acoperis, adaugandu-i eleganta si caracter. Cele sapte profile insiprate din modelele traditionale, intr-o gama generoasa de culori discrete si naturale, ofera peste 40 de optiuni care se pot adapta oricarui tip arhitectural. Acoperirea de piatra naturala se asorteaza cu textura fatadelor, in special a celor care pun in valoare materiale naturale.
Rezistenta in orice conditii
Testari intensive, efectuate de laboratoare independente din toata lumea, au dovedit rezistenta tiglelor Gerard atat sub agresivitatea aerului salin din zonele de coasta cat si sub constrangerile extreme din zonele montane de la mari altitudini. Atat prin conceptie cat si prin materiale, Gerard diminueaza riscurile generate de intemperii violente, de cutremure sau chiar de incendii.
Vanturile de pana la 200 Km/h nu afecteaza acoperisul Gerard, datorita sistemului unic de fixare a modulelor. Fixarea se face in planul acoperisului, in opt puncte (fiecare modul se prinde nu numai in caroiajul de lemn, ci si de cele patru module inconjuratoare).
Furtunile puternice si ninsorile abundente trec peste acoperisul Gerard fara sa-l afecteze, tot datorita fixarii sigure si etanse care elimina pericolul de infiltratii.
Nici grindina puternica nu este un motiv de ingrijorare pentru proprietarii de acoperisuri Gerard. Testele au aratat ca acoperirea de piatra a tiglelor Gerard nu este strapunsa nici de grindina cu diametrul de 90 de mm, iar cand bucatile de grindina au 30 de mm si pot afecta alte tipuri de acoperis, Gerard ramane intact.
În timpul cutremurelor, greutatea de sapte ori mai mici a tiglelor Gerard fata de tiglele ceramice sau de beton inseamna un acoperis care afecteaza mai putin structura de rezistenta a cladirii. In plus, acoperisul Gerard isi pastreaza structura intacta, reducand considerabil riscul prabusirii.
Si in cazul incendiilor, Gerard ofera o maxima protectie. Testele au aratat ca tiglele Gerard rezista la temperaturi de maxim 7600C, fara ca pe verso sa apara flacari, scantei sau fum. Greutatea redusa devine si de data aceasta un avantaj, structura usoara a acoperisului oferind echipelor de interventie un timp mai indelungat pentru a actiona din interior la stingerea incendiului, riscul prabusirii acoperisului fiind si in asemenea cazuri semnificativ redus.

Garantie - 50 ani

Contacte - SC TIN MAN SRL:

Telefon mobil: 0723259885

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate