TIGLA METALICA VIKING PRUSZYNSKI

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la TOTAL PIBO CONSTRUCT - Bucuresti

TIGLA METALICA VIKING PRUSZYNSKI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

VIKING PRUSZYŃSKI ROOFING SYSTEMS
Tigla metalica este un tip de invelitoare elegant si rezistent care poate fi utilizata pentru toate tipurile de acoperisuri. Imbinand traditia cu tehnologia moderna tigla metalica este utilizata atat in constructii rezidentiale cat si pentru renovarea caselor vechi.
Produse VIKINGPROFIL
Tigla metalica Rubin Plus
Tigla de acoperis standard Rubin Plus este produsa din tabla de otel prevopsita. Stratul standard de acoperire este de Poliester cu grosimea de 25 µm. Stratul de poliester mat, Mat 35 µm, confera o protectie mai buna impotriva coroziunii si, datorita stratului cu aspect mat, se aseamana cu acoperisurile clasice de tigla ceramica. Plastisolul (HPS) 200 µm are cea mai buna rezistenta.
Culori disponibile:
maro coral albastru nisip alb alb zapada verde argintiu gri visiniu maro inchis negru maro deschis caramiziu grafit galben aramiu verdebrun
In functie de tip (lucios, mat, poliuretan sau HPS200).
Tigla metalica Koral
KORAL este un model clasic care imita tigla ceramica traditionala. Profilul este produs in doua variante cu lungimea modulului de 350 si 400 mm.
Acoperisurile tip tigla metalica Koral se preteaza atat pentru constructiile noi, dar si pentru renovarea celor existente, avand in vedere ca principala lor caracteristica este greutatea redusa, care nu afecteaza structura de rezistenta.
Paleta de culori disponibila:
maro coral visiniu maro negru aramiu argintiu grafit gri alb alb zapada maro inchis verde galben albastru nisip maro deschis caramiziu terracota burano
In functie de tip (lucios, mat, SP50 sau HPS200).
Tigla metalica Kron
Un profil modern care confera cladirilor un caracter individual.
Premiat cu Medalia de Aur in cadrul Targului International de Constructii BUDMA 2005 din Polonia.
Paleta de culori disponibila: maro coral visiniu maro negru aramiu argintiu grafit gri alb alb zapada maro inchis verde galben albastru nisip maro deschis caramiziu terracota burano
In functie de tip (lucios, mat, SP50 sau HPS200).
Tigla metalica Opal
Tigla metalica OPAL este fabricata din otel laminat galvanizat prevopsit, acoperit cu poliester 25µ/E, PVDF acoperire organica, in concordanta cu EN 10169. Foaia de tabla este din profil HV-205D, avand 7 cute sinusoidale cu adancimea profilelor de 20 mm, inaltimea de 40 mm dispuse la distante egale de 205 mm. Taierea la capete se face la 50 mm de ambutisare.
In functie de tipul tiglei, culorile disponibile sunt: maro coral visiniu maro negru aramiu argintiu grafit gri alb alb zapada verde inchis nisip verde galben albastru caramiziu maro inchis terracota burano
Tigla metalica Bond Exclusive
Tigla metalica Bond Exclusive este un profil usor cu acoperire de piatra naturala. Stratul de piatra naturala este aplicat pe tabla din otel de calitate superioara cu un strat metalizat termic ALUSAT - aliaj din aluminiu, zinc si silicon. Tigla metalica Bond Exclusive este produsa in 6 culori de baza si in 6 culori la solicitarea clientului.
Culori disponibile: Ruby, Dark Tiger, Hermatite, Carnelian, Jasper si Soda Lite.
ruby darktiger hermatite carnelian jasper sodalite
Culori disponibile la comanda: Spinel, Opal, Blue Spar, Coral, Obsidian si Smaragd.
Tigla metalica Viking Vega
Din oferta bogata disponibila pe piata va oferim sistemul de invelitori profilat din tabla japoneza YOGODAVA protejata cu un strat de Aluzinc. Este o invelitoare cu stil care imita foarte bine tigla ceramica. Greutatea produsului permite o proiectare mai usoara a sarpantei. Chiar si cladirile cu o arhitectura simpla acoperite cu tigla metalica VEGA primesc stil si eleganta.
Termenul de garantie pentru tigla metalica Vega este de 20 ani.
Sistemul pluvial NIAGARA
Sistemul pluvial din otel PRUSZYŃSKI a fost proiectat pentru a oferi un montaj usor si o colectare eficienta a apei. Tabla zincata si acoperita pe ambele parti cu un strat de poliuretan (50 µm) garanteaza o rezistenta sporita la factorii atmosferici, la coroziune si la decolorare, in comparatie cu tabla acoperita cu alte tipuri de straturi.
Accesorii
Sistemului pluvial este alcatuit din urmatoarele elemente: jgheaburi, coltare interior, coltare exterior, racorduri jgheab-burlan, capace jgheab, burlane, coturi de evacuare, coliere burlan, imbinari jgheab, coturi, etc.
Va putem pune la dispozitie si panouri din tabla faltuita, ce reprezinta una din cele mai vechi tehnologii utilizate in domeniul constructiilor, sau tabla cutata intr-o foarte bogata paleta de modele si culori.

Garantie - 30

Contacte - TOTAL PIBO CONSTRUCT:

Telefon mobil: 0744212598

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate