DER POR

121 RON

(Pretul contine TVA)

De la TWINS82 SRL - Suceava

Produsul nu mai este disponibil!
DER POR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Der Por este un adaos de mortar de aeroporizare si hidrofobizare, produs de Der Épitõ és Szigetelõ Bt. din Ungaria. La fel ca si Ultracure, Der Por este agrementat in Romania.
Se poate folosi pentru uscarea ulterioara a peretilor umezi, eliminarea suprafetelor afectate de produsi sulfurosi (flori de sare), atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor, acolo unde apa este de origine capilara iar umiditatea relativa nu este mai mare de 50%. Peste aceasta valoare este obligatorie refacerea hidroizolatiei orizontale cu Ultracure. Der Por este ideal pentru asanarea diferitelor incaperi din pivnite si in subsolurile cladirilor, in cazurile cand umiditatea este de origine capilara ascendenta. De asemenea, poate fi utilizat pentru uscarea intensiva, atat in interiorul cat si in exteriorul peretilor de caramida sau beton, pereti batuti, pereti de chirpici, pereti cu compozitie mixta. Adaosul de mortar Der Por rezolva problema peretilor umezi acolo unde nu este posibila o hidroizolatie ulterioara cu materiale clasice. Este ideal pentru aplicarea usoara si repararea suprafetelor degradate de mici si mari dimensiuni.
Utilizand adaosul de mortar Der Por costurile se reduc cu cca. 35-40% mai mult fata de lucrarile unde se utilizeaza materiale sau proceduri similare. Tencuiala cu adaos hidrofobizant Der Por se aplica intr-un singur strat, direct pe peretele umed! Tehnologie verificata, din punct de vedere al stabilitatii calitatii in timp, la peste 1000 de lucrari executate in Ungaria si Romania intr-o perioada de 15 ani. Adaosul DER POR amestecat cu ciment cu ajutorul betonierei, sub efectul apei pe fiecare particula formeaza un film hidrofob, care, dupa uscarea tencuielii devine un strat de respingere a apei din exterior spre interior. Prin tencuiala, din cauza marimii porilor si a suprafetei tratate, apa poate patrunde numai sub forma de vapori, structura interioara a tencuielii ramanand uscata. Astfel, anionii SO42-, Cl- si NO-3, existenti in perete sub forma de solutie apoasa, nu pot sa ajunga in tencuiala impiedicand precipitarea sarurilor (sulfurarea). Avand aceste caracteristici, tencuiala impiedica saturarea porilor cu saruri. In cazul tencuielii pivnitelor - unde nu este corespunzatoare aerisirea - la doua-trei zile dupa executarea tencuielii apar intensiv picaturi de apa. In decursul mai multor zile, o cantitate mare de apa se elimina din perete.

Garantie - 5 ani

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate