IZOLATOR TERMIC SI FONIC ISOLAIRTHERMO

3,50 EUR

(Pretul contine TVA)

De la S.C. LOCUINTA TA S.R.L. - Iasi

Produsul nu mai este disponibil!
IZOLATOR TERMIC SI FONIC ISOLAIRTHERMO
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

IsolAir Thermo este un izolator semi-rigid, cu o grosime nominala totala de pana in 7,5 mm, inlocuieste 15 cm de material termoizolant (vata minerala) ca transfer termic-fonic, folia de apa si bariera de vapori in cazul utilizarii la acoperis, mansarda.
Acesta este un compus termo-refractar care, datorita compozitiei si a calitatii productiei, obtine rezultate exceptionale in ceea ce priveste radiatia, convectia, conductia, higrometria.
Utilizarile acestui material sunt multiple:
- izolarea acoperisului (mansarda) peste asteriala, peste capriori fara asteriala sau la interior sub capriori;
- izolarea peretilor interiori sau exteriori cu cadru metalic sau de lemn, placat cu lambriuri, rigips, bentonit, placi de exterior etc.;
- izolarea pardoselilor sub sapa cu incalzire in pardoseala, fara incalzire in pardoseala, la hale sau case peste fundatie, sub podele de lemn etc.
- izolarea conductelor ce transporta fluide, conductelor de aer conditionat sau ventilatie, rezervoarelor etc.
- izolarea usilor de garaj, baracilor, antifonari auto, packaging.
- izolarea de silozuri depozitare agroalimentare, ferme de pui, porci, vaci, melcarii, sere, hale si masini frigorifice.
Cateva dintre proprietatile principale ale IsolAir Thermo sunt:
- reflecta pe ambele parti 97% din radiatia termica;
- este impermeabil, nu absoarbe umezeala, nu contine fibre minerale;
- nu propaga focul, clasa de combustibilitate C2, rezistenta 300 kg/m2;
- proprietati fonoizolatoare 23 db (A);
- se lucreaza la temperaturi intre -34 °C si 80 °C;
- nu apar particule aeropurtate, nu atrage rozatoare, pasari sau insecte;
- netoxic, nu retine bacterii, mirosuri sau mizeria;
- puterea izolatoare este constanta in decursul timpului nu sufera modificari comparativ cu izolatorii in masa;
- reduce cu 15-20 % rata higrometriei, reduce timpul si costurile de montaj cu 50 % si pierderile de materiale, nu apar punti termice dupa instalare, in comparatie cu alte produse de izolat;
- face posibila lasarea ramelor si grinzilor la vedere, poate fi folosit pe suprafete cu diferite forme, fara a se rupe sau farmita;
- reduce pierderile de caldura si costurile generale de incalzire sau climatizare;
IsolAir Thermo este un material izolator format din doua straturi cu o structura de bule de aer in forma unui fagure din folie ignifuga de polietilena si care este acoperit pe ambele parti cu folie de aluminiu de puritate 99.9%, cu o grosime de 12 de microni.
Aerul continut in bule este uscat si stabil prevenind astfel orice condensare. Aluminiul in doua straturi creeaza o bariera aproape impenetrabila impotriva radiatiilor infrarosii atat vara cat si iarna. Pentru a facilita instalarea toate suprafetele interioare sunt fuzionate termic pe toata suprafata.
Acest tip de izolator a fost inventat de cercetatorii N.A.S.A. cu destinatia izolarii navetelor spatiale, apoi datorita proprietatilor sale extraordinare a fost preluat in industria constructiilor ca izolator termic-fonic.
Banda adeziva aluminiu compatibila IsolAir Thermo inchide perfect imbinarile pe o suprafata de suprapunere de 5cm eliminand puntile termice.
Pe site-ul nostru www.isolairthermo.eu veti gasi o prezentare mai detaliata a produsului (caracteristici, proprietati, compozitie, certificate).

Dimensiuni - 40 mp

Garantie - 20 ANI

Finantare - cash, virament bancar, ramburs, cec

Contacte - S.C. LOCUINTA TA S.R.L.:

Telefon mobil: 0754488125

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate