OFERTA PIELE ECOLOGICA TAPITERIE CANAPELE

12 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

OFERTA PIELE ECOLOGICA TAPITERIE CANAPELE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Designul interior al casei tale depinde si de mobilierul pe care il alegi dar si de materialul pe care il alegi pentru piesele de mobilier. Materialul este cel care poate transforma casa ta intr-un loc confortabil si elegant. Visezi sa iti tapitezi vechiul mobilier intr-o maniera originala si plina de clasa? Noi avem pentru tine solutia ideala. Este vorba despre piele ecologica pentru tapiterie pe care noi o importam.
Alegand pielea ecologica pentru tapiterie vei avea garantia unei longevitati a acestui material. In plus, rezistenta sa este una extrem de ridicata. Pielea ecologica nu trebuie sa fie tratata pentru ca sa isi pastreze aspectul si pentru ca sa nu crape. Este atat de calitativa, incat va fi greu sa vezi diferenta intre pielea veritabila si cea ecologica.
Piele ecologica tapiterie canapele import Germania ,modelel Lotos - 12 euro / ml fara tva = 10 ml comanda minima- 10 euro / ml fara tva pentru rola de 30-40 ml.

Dimensiuni - 140 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate