MATERIALE TAPITERIE CANAPELE NIKY DECOR

54 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

MATERIALE TAPITERIE CANPELE NIKY DECOR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Stofa tapiterie canapele si mobilier model Odisea. Materiale Stofa tapiterie canapele stil clasic Bondade.
Stofa mobilier clasic baroc la preturi incepand cu 44 euro metru liniar fara tva valabil pentru rola. Stofa tapiterie canapele clasice

Importam materiale tapiterie canapele si mobilier. Piele tapiterie import Germania .Piele ecologica .Piele tapiterie profesionala .Piele tapiterie ignifugata .Piele tapiterie canapele .Piele tapiterie la comanda .Imitaie piele ptr. tapiterii .Imitatie de piele .Piele tapiterie auto .Piele tapiterie scaune .Piele auto mijloace de transport in comun pret de producator ,piele tapiterie textum .Stofa mobilier - Stofa tapiteii.
Paletar de culori stofa tpiterie din bumbac model Bondade .
Latime materiale disponibile 140-280 cm.

Livram in tara prin curierat rapid.
Comanda minima 10 ml.


Stilul italian nu poate fi rezumat în două cuvinte. Acest stil exploziv constă în aroma, tradițiile și cultura unei țări fierbinți, temperamentul și emoțiile italienilor. Pentru toate acestea, europenii reținuți apreciază foarte mult tot ceea ce este făcut de mâinile maeștrilor italieni.

Descopera idei de amenajari si decoratiuni interioare pentru case, vile sau apartamente oferite de importatorul Mobila Italia de la cele mai renumite branduri italiene.

Modele de mobilier pentru casa, la fel ca noile stiluri vestimentare, sunt nestatornice. Dar, indiferent de tendințele populare, fiecare fabrică de mobilă din Italia oferă soluții proprii, cu o predominanță a stilului milanez recunoscut.
Într-un Showroom de design, sunt prezentate de obicei zeci de piese de mobilier, care pot fi aranjate frumos nu numai în sufragerie, ci și în dormitor, bucătărie și camera copiilor sau hol de intrare in casa. Liniile bogate conțin toate produsele necesare pentru interiorul casei: diverse tipuri mobilier de la dulapuri pentru dormitor, paturi tapitate, seturi de living, fotolii, pufuri, canapele, colțare moderne, seturi de dormit, accesorii și lămpi.

Printre astfel de varietate de colecții, este foarte posibil să descoperi atât un model ieftin dintr-o linie de mobilier din Italia, lansat în producția de masă, cât și proiecte exclusive realizate la comandă.

Decorarea pieselor de mobilier este adesea o operă de artă și este realizată din pietre semiprețioase, metale, ceramică, sticlă, marmură și textile scumpe. Deși salonul poate oferi lucruri laconice care se remarcă prin formele lor grațioase extraordinare. Cumpărătorii care decid să cumpere mobilier în stil italian se disting întotdeauna prin gust și practic rafinat, deoarece astfel de lucruri se disting prin design, funcționalitate și fiabilitate de neegalat.


Un antreprenor care a luat o decizie de a deschide un restaurant, pe lângă crearea unei noi locatii, se va confrunta cu siguranță cu un număr mare de sarcini, de soluția cărora va depinde eficiența funcționării restaurantului. Prin urmare, este mult mai corect să luați în considerare aceste puncte înainte de a comanda un design decât să încercați, ulterior, să eliminați toate neajunsurile și să optimizați activitatea companiei.

Și, pentru a vă salva de greșeli inutile, suntem gata să vă împărtășim experiența noastră.
Luând în considerare crearea designului restaurantului dvs., trebuie să vă amintiți care este scopul atunci când creați o astfel de unitate.
Primul lucru de la care se începe este că un restaurant este un instrument de vânzare a alimentelor. Și tot ce este în restaurant este făcut astfel încât o mulțime de lucruri să fie vândute acolo. Indiferent de obiectivele personale pe care le-ați stabilit atunci când deschideți un restaurant, mai târziu doriți ca cel puțin să dea roade și, mai bine, să obțină profit.

Succesul unui restaurant este alcătuit din trei componente: alegerea cu succes a locației, conceptul corect și implementarea competentă. Alege sa colaborezi cu profesionisti in design si amenajari pentru restaurante.

Descopera proiecte de design interior pentru spatii comerciale realizate de firma Nobili Interior Design cu materiale si mobilier premium import Italia.

Dimensiuni - 280 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate