LASTRE ONIX HONEY CROSS CUT POLISATE 2 CM

RON

(Pretul nu contine TVA)

De la Piatraonline - Bucuresti

Produsul nu mai este disponibil!
LASTRE ONIX HONEY CROSS CUT POLISATE 2 CM
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Superbe Lastre Onyx Honey Cross Cut Polisate 2cm ce pot fi folosite la placari, blaturi, trepte, pereti. La comanda putem realiza si diverse obiecte de mobilier.


Rezistenta superioara si densitatea crescuta fac din acest produs o investitie excelenta; culori si detalii cu luciu vibrant. Cu detalii naturale bogate Onyx-ul Honey Cross Cut polisat, epateaza prin aspectul sofisticat rezultat din imbinarea tonurilor de coniac, crem, alb. Onyx-ul se preteaza atat placarii orizontale cat si verticale in spatii precum holurile baile si bucatariile desi multi o prefera in realizarea bailor a panourilor protectoare din spatele blaturilor data fiind frumusetea clasica universala si rezistenta deosebita.



Aceste lastre superbe din Onix Cross Cut se pot utiliza la blaturi de bucatarie, scari interioare, pervazuri ferestre, placari de pereti sunt doar cateva exemple de utilizari la care se preteaza lastrele Onix Honey Cross Cut polisate. Aspectul lor minunat invioreaza fiecare spatiu. Daca mai luam in calcul si faptul ca din ele se pot confectiona un numar aproape infinit de forme speciale, atunci este usor de inteles de unde provine atractia multora catre acest tip de produs. Fiind usor de taiat, poti folosi discul diamantat sau un simplu flex, ajutat eventual de arhitectul sau constructorul tau. Astfel, vei putea avea mai multe intrebuintari ale acestor lastre. Daca doresti, consultantii Piatraonline te poate ajuta cu variate decupaje pentru plite, chiuvete etc.


Contacte - Piatraonline:

Telefon fix: 0219907

Telefon mobil: 0213501494

Web: www.piatraonline.ro/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate