USI INTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT ( UI022 )

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SMART MOBIPLAST SRL - Alexandria

USI INTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT ( UI022 )
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!


Care este diferenta dintre o casa si acasa ? Ce transforma ordinarul in extraordinar?

Noi credem ca rafinamentul si eleganta usilor noastre pot transforma o casa ordinara intr-una extraordinara .

Indiferent daca ai decis sa-ti renovezi casa sau sa realizezi modificari de design interior, alegerea unor usi interioare si/sau exterioare poate fi fundamentala in acest proces. Alegerea unei usi bune nu este intotdeauna o sarcina usoara.
Varietatea de usi disponibile poate crea confuzii, in special daca ne gandim ca pot fi realizate din diferite materiale precum: usi de lemn stratificat si chiar si usi din plastic.
La acestea daca mai adaugam si optiunile de culori disponibile vom observa ca posibilitatile sunt virtual nelimitate. Usa unei case este atat un adaos functional cat si estetic, asigurand intimitate dar si siguranta.
Chiar daca majoritatea persoanelor nu se opresc sa se gandeasca asupra usilor acestea fiind considerate ca ceva obisnuite, sa ne imaginam pentru un moment cum ar arata lumea fara usi.
Usile interioare sunt folosite in prealabil pentru a oferi intimitate. Usile de interior sunt reprezentate de catre firma noastra satisfac cerintele pietei internationale la cele mai inalte standarde.
Avem o gama variata de modele de usi de interior la un raport calitate/pret excelent.

Adauga un plus de valoare locuintei tale alegand usa care sa corespunda exigentelor tale !

Garantie - 5 ANI

Contacte - SC SMART MOBIPLAST SRL:

Telefon mobil: 0726756223

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate