MODELE USI TERMOPAN

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC SMART MOBIPLAST SRL - Alexandria

MODELE USI TERMOPAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Tamplarie PVC REHAU
Ferestrele si usile sunt elementele definito rii ale unei case. De aceea de la o fereastra din PVC trebuie sa va asteptati la un design atragator, la o functionalitate optima, la un confort la intretinere si mai ales la un stan dard inalt al calitatii. Toate aceste conditii sunt asigurate cu ajutorul profilelor REHAU.
Margini placut rotunjite ale profilelor si unghiurile de inclinare ale suprafetelor vizibile confera ferestrei un aspect modern si expresiv. Programele noaste inlatura orice obstacol in calea dorintelor dumneavoastra in ceea ce priveste diversitatea de forme si culori. Astfel, forma, impartirea si marimea ferestreipot fi adaptate perfect solicitari lor beneficiarului.
De asemenea, modalitatile de deschidere si distributia sprosurilor ferestrei sunt variabile. Usile si ferestrele din profilele REHAU pot satisface cele mai diferite pretentii legate de culoare si decor. De la clasicul alb, continuand cu alte culori uni si terminand cu decorul de lemn, totul este posibil.
Tamplaria din PVC dispune de posibilitatea dotarii cu o gama de accesorii de calitate si in acelasi timp foarte utile:
- Plase de insecte, disponibile in trei variante : pe balamale, pe colturi si tip rulou. Avand o constructie robusta si fiind foarte rezistente fata de cele clasice si au avantajul de a fi mobile, putand fi ridicate ori de cate ori este necesar accesul la geam sau usa.
- Rulouri de exterior adauga un plus estetic exteriorului si in acelasi timp ajuta la filtrarea luminii, prafului, zgomotului si variatiilor de temperatura in incaperi. Datorita folosirii lamelelor din aluminiu vopsite in camp electrostatic, intretinerea este foarte usor de realizat, iar in acelasi timp se poate garanta o folosire indelungata, fara aparitia deformarilor mecanice sau matuirea materialului.
- Jaluzele de interior sunt sunt puse la dispozitia dumneavoastra intr-o gama variata de culori si modele. Sunt destinate pentru a oferi un aspect placut casei, sunt usor de intretinut si permit un control bun al luminozitatii incaperiI.
Clientii nostri merita tot ce e mai bun!

Garantie - 5 ANI

Contacte - SC SMART MOBIPLAST SRL:

Telefon mobil: 0726756223

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate