FERESTRE LEMN STRATIFICAT - WHITE 11445

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la GABINVEST SRL - Alexandria

FERESTRE LEMN STRATIFICAT - WHITE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Detalii produs

Pentru cei care iubesc albul pur, Gabinvest pune la dispozitie posibilitatea realizarii de tamplarie din lemn stratificat, in finisaje de culoarea alb mat sau semilucios.
Este o culoare ce se preteaza oricaror tip de locuinte, fie in zone rezidentiale, case, vile sau pentru institutii, scoli, spitale sau hoteluri, restaurante etc.
Este cunoscut in randul producatorilor de tamplarie, faptul ca acest tip de finisaj este riscant si pretentios, dar noi cu ajutorul impregnantilor si vopselelor pe baza de apa oferite de ICA Italia facem posibil acest lucru, cu garantia ca fereastra dvs va rezista in timp indelungat.
Produsele confectionate de firma noastra, ferestre si usi din lemn stratificat, sunt ecologice, in tot procesul tehnologic, incepand cu lemnul si terminand cu lacul pe baza de apa. Folosim doar materii prime si materiale auxiliare certificate, care nu contin substante toxice (precum plumbul din pvc, sau aluminiu).
Confortul si eleganta produselor din lemn sunt net superioare oricarui produs oferit de noile tehnologii, mai mult de atat, caracteristicile tehnice precum coeficientul de transfer fonic si termic, depasesc pe cele ale tamplariilor din pvc si aluminiu, neexistand probleme de condens nici chiar la diferente mari de temperatura intre exterior si interior, mai mari de 30-40 grade.
La constructia ferestrelor si usilor din lemn stratificat se utilizeaza semifabricate stratificate din diferite esente, profilul fiind obtinut din imbinarea in dinti a elementelor si lipirea in straturi in prese hidraulice cu adezivi ecologici cu rezistenta la umiditate din clasa D4.
Profilul astfel obtinut este rezistent si perfect stabil dimensional datorita dispunerii sectionale prin taiere radiala si semiradiala pe fibra a lemnului.
Sistemul de feronerie folosit asigura o fiabilitate si o etansare perfecta a usilor si ferestrelor cu posibilitate de reglare tridimensionala, etansare asigurata si de gama de garnituri speciale din EPDM, rezistente la uzura si imbatrinire.
Protectia lemnului la actiunea factorilor externi este realizata prin folosirea impregnantilor si lacurilor pe baza de apa, ecologici, cu grad mare de rezistenta la decolorare, protectie la UV, avand in acelasi timp si rol de tratament insecticid, fungicid si de protectie conta umezelii.
Ferestrele sunt echipate cu geam termopan cu coeficient de transfer termic de minim 1,1 W/m 2K, sticla folosita fiind de diverse tipuri: transparent, colorat, reflexiv, antiefractie, sablat sau cu diverse modele si insertii.
Garantia pentru tamplaria din lemn stratificat este de 10 ani pentru profile, 5 ani pentru feronerie, si 3 ani pentru finisaj, in conditiile unei exploatari normale.

De asemenea firma noastra va mai poate oferi mobilier de gradina precum foisoare, terase din lemn, pergole, copertine mobile, dusumele speciale pentru piscine si pontoane pentru ambarcatiuni confectionate din parchet de exterior-decking, parchet de interior, parchet triplustratificat, mobilier pentru baruri, terase si restaurante.

Va incurajam sa cunoasteti, daca v-au trezit interesul, sa luati in mediul dumneavoastra produsele noastre si sa admirati lumea prin noi.

Garantie - 2 Ani

Contacte - GABINVEST SRL:

Telefon fix: 0784222488

Telefon mobil: 0784222488

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate