USI EXTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT 11389

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la GABINVEST SRL - Alexandria

USI EXTERIOR DIN LEMN STRATIFICAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Detalii produs

Usile de exterior sunt realizate din profil triplustratificat cu sectiunea de 68 x110, cu dubla traversa inferioara, etansarea perfecta facandu-se prin intermediul chederului dublu si al feroneriei germane ROTO DORSAFE, cu sistemul de inchidere in cinci puncte si butuc cilindric nivel de siguranta 1 cu cheie.

Imbinarea intre traverse si montanti este realizata prin cepuire dubla ceea ce confera o rezistenta maxima usii si tocului.
Pragul folosit la usile de exterior este de AL pentru o mai buna rezistenta in timp si la trafic intens.
Dotarile standard pentru usile de exterior sunt:

Esenta de lemn: molid, pin nordic, larice, meranti, stejar, eucalypt, etc.
Finisajul este realizat cu impregnant pe baza de apa in diverse culori, conform paletarului cu rol de protectie impotriva fungiilor, albastrelii si ciupercilor de lemn.
Grund pe baza de apa cu rol de protectie si elasticitate a suprafetei vopsite si lacul final tot pe baza de apa, care asigura produsului protectie maxima la factorii externi (intemperii, UV) toate marca ICA Italia.

Geamul termopan folosit este 4*16*4 cu sticla de cea mai buna calitate marca Saint Gobain, cu coeficient de transfer termic de minim 1,1W/m2K, sau sistemul de geam termopan triplex, cu coeficient de transfer termic mult imbunatatit.
Tablia este din lemn cu grosime de minim 60 mm.

Sistemul de feronerie folosit este compus din set de trei balamale ROTO DOOR LINE PS, care garanteaza sustinerea de la 85 Kg/balama pana la 120 kg/balama cu sistem de reglare tridimensionala. In functie de arhitectura casei puteti alege usile de intrare produse de noi, care asigura siguranta casei prin sistemul de inchidere multipunct ROTO DOORSAFE.

In cazul unei deschideri cat mai largi, in special la iesirea catre terase sau balcoane sau la trecerea dintr-un salon intr-altul, se poate opta pentru deschiderile speciale oscilo-glisante sau armonica, acest lucru fiind posibil cu ajutorul sistemelor de feronerie ROTO PATIO NT si respectiv ROTO PATIO FST 6000.

Lemnul stratificat cu chederul dublu de etansare asigura o stabilitate, izolare si durabilitate superioara. Prin variatia tabliilor diferitelor tipuri de geam putem executa modele simple dar elegante, rustice sau moderne, indiferent de forma si stil, dreptunghiulare, in diferite unghiuri sau cu bolta. Stilul usilor depinde in mare masura de culoarea pe care o au.

Aspectul natural al tamplariei este conferit de un finisaj transparent cu bait, in nuantele oferite de firma producatoare.

Acoperirea texturii lemnului se obtine si printr-un finisaj opac cu vopsea, firma producatoare de vopsele oferindu-ne o gama larga de culori si nuante.

In cazul oricarei finisari lemnul este tratat antiseptic.
La noi aveti posibilitatea sa obtineti usa de culoarea potrivita pentru casa dumneavoastra.

Pentru toate acestea ne puteti contacta pe www.gabinvest.ro

Garantie - 3 ANI

Contacte - GABINVEST SRL:

Telefon fix: 0784222488

Telefon mobil: 0784222488

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate