SET DE DORMITOR TAIS

2515 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

SET DE DORMITOR TAIS
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru o buna orientare in ce priveste amenajarea unui dormitor venim in sprijinul dumneavoastra cu acest model de dormitor Tais.
Respectivul dormitor este realizat pe baza principalelor corpuri de mobilier cum sunt: sifonierul si patul matrimonial cu tablie si noptiere.
Dar asta nu e tot, pentru ca un model de dormitor Tais mai poate fi dotat optional si cu alte corpuri de mobilier utile pentru desfasurarea diferitelor activitati sau pentru depozitarea diferitelor articole textile sau vestimentare.
Absolut toate aceste corpuri de mobilier sunt realizate din pal melaminat de 18 mm, de calitate superioara de la Egger Austria obtinut in doua culori extrem de luminoare, dar care pot fi inlocuite si cu alte nuante in functie de preferinte. Dar numai din cele propuse de producator.
In speta este vorba despre un model de sifonier cu usi batante si cu doua spatii generoase, de depozitare la interior a diferitelor articole vestimentare.
Unul dintre aceste spatii fiind dotat cu suport pentru umerase, iar celalat spatiu este utilat cu polite necesare pentru depozitarea celorlalte articole vestimentare de dimensiuni ceva mai reduse.
Sifonierul are o inaltime de 210 cm cu o lungime de 180 cm si o adancime de 60 cm.
Iar in ceea ce priveste patul matrimonial, acesta este realizat pe baza aceluiasi pal melaminat de calitate cu o tablie tapitata, dar si cu alte doua noptiere de mare efect.
In aceste conditii patul matrimonial are o lungime standard de 200 cm cu latimea de 160 cm.
Dar si posibilitatea optionala ca acesta sa fie utilat cu somiera si sistem metalic de ridicare a somierei. Acestea din urma fiind accesibile doar optional.
Un alt aspect interesant in acest sens este legat de faptul ca patul matrimonial cu tablie este utilat si cu cele doua noptiere ale carei lumngimi sunt de 50 cm, cu inaltimea de 27 cm si adancimea de 35 cm.
Iar despre piesele de mobilier caare pot fi achizitionate optional se poate spune ca, acestea sunt realizate din acelasi pal melaminat de calitate superioara, sunt perfect functionale si sunt confectionate dupa dimensiuni bine stabilite.
Este vorba aici despre comoda cu doua sertare si doua nise. Care are are 81cm lungime, 67 cm inaltime si 46 cm adancime.
Dar si o comoda de machiaj, de 81cm lungime, 69 cm inaltime si 38 cm adancime.
Din a carei componenta nu lipseste nici oglinda. Acest accesoriu de mare valoare pentru un dormitor. Care este definit de 58 cm lungime si 68 cm inaltime.
Cu acestea fiind spuse, respectivul model de dormitor poate fi o adevarata oportunitate de amenajare a unei camere, acolo unde sa beneficiati de odihna si confort la puterea a doua.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate