SET DE DORMITOR IZIDA

2290 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

SET DE DORMITOR IZIDA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

In continuare, incercam sa va prezentam aici un alt model de dormitor care are capacitatea sa va asigure de un confort si o relaxare conform anumitor standarde.
Astfel incat respectivul dormitor este conceput pe baza principalelor piese de mobilier, un sifonier cu doua usi culisante si un pat matrimonial cu noptiere, dar si cu alte corpuri de mobilier, dar care pot fi achizitionate optional.
In functie de preferinte cat si in functie de cat de spatios este locul disponibil din dormitorul dumneavoastra. Astfel incat dupa mobilare, traficul interior sa nu poata fi influentat in mod negativ.
Acest model de dormitor Izida este realizat din pal melaminat de calitate superioara imbinat in mod evident cu cele mai bune sisteme de prindere si culisare existente pe piata de profil din Europa.
Pentru realizarea acestui model de dormitor s-a folosit palul melaminat de calitate superioara intr-o nuanta extrem de luminoasa. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.
Ceea ce inseamna ca respectivul model de dormitor se poate transforma imediat intr-o adevarata solutie de amenajare a unei camere, acolo unde razele soarelui nu pot patrunde atat de bine pe cat va doriti dumneavoastra.
Iar pentru ca aceasta mobila sa poata fi pusa in valoare asa cum trebuie, restul decorului interior trebuie sa fie realizat in nuante si culori care sa contrasteze cu nuanta dormitorului.
Principalele piese de mobilier ale acestui dormitor Izida sunt: patul matrimonial cu tablie si noptiere si un sifonier extrem de incapator si elegant.
Astfel incat dormitorul per ansamblu sa aiba capacitati nebanuite.
Insa, pe langa aceste piese principale de mobilier puteti comanda si alte piese de mobilier care sa se poata asocia perfect acestei garnituri. Numai ca, acestea pot fi comnadate optional. Ele nefiind incluse in pretul de baza al dormitorului.
Este vorba aici despre o comoda cu doua sertare si doua nise a carei lungime este de 81 cm, cu 67 cm inaltime si cu 46 cm adancime. Dar si o alta comoda de machiaj cu oglinda.
Aceasta din urma are o lumgime de 81 cm, cu 69 cm inaltime si 46 cm adancime. Acest ultim accesoriu este prevazut si cu un taburet compact care are capacitatea de a se ridica in sezut.
Acesta este definit de o lungime de 56 cm, inaltime de 43 cm si o adancime de 37 cm.
Din categoria produselor optionale mai face parte si o bancheta cu lada la interior, acolo unde pot fi depozitate si multe alte articole textile sau vestimentare.
Iar in ceea ce priveste principalele piese de mobilier ale acestui model de dormitor, patul matrimonial cu tablie si noptiere este unul dintre cele mai interesante articole.
Si asta datorita faptului ca patul este si cel care ofera cel mai bun confort intr-un dormitor.
Mergand pe acest principiu, patul matrimonial are o suprafata de odihna de 200 cm lungime cu 160 cm latime.
Ca oricare alt pat matrimonial si acesta poate fi dotat optional cu somiera, dar si cu sistem de ridicare a somierei.
Pentru realizarea acestui accesoriu s-a folosit cu precadere palul melaminat de calitate superioara, dar si cele mai bune sisteme de prindere.
Tablia este realizata la o inaltime medie, este rotonjita la colturi si este decorata cu dunga de alta culoare, dar care are capacitatea de a completa perfect efectul acestei componente. Iar noptierele sunt definite de o forma cubica de mare efect.
Fiecare dintre noptiere sunt dotate cu cate un sertar si sunt puse in valoare de cei 50 cm lungime, 27 cm inaltime si 35 cm adancime.
Sifonierul reprezinta cel de al doilea corp de mobilier de mare efect pentru dormitor.
Si asta, datorita faptului ca respectivul model de sifonier este unul de mare efect prin cele doua usi culisante, dar si printr-o buna comprtimentare la interior cu tot ce este necesar pentru asigurarea locurilor necesare pentru depozitarea tuturor articolelor textile si vestimentare.
Din punct de vedere tehnic acest sifonier este realizat la o inaltime de 215 cm, cu o lungime de 180 cm si 64 cm adancime.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate