DORMITOR KOLORADO GABRIELA

1887 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

DORMITOR KOLORADO GABRIELA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

150Eleganta si confortul la superlativ se regasesc in proportii bine definite in fiecare din corpurile de mobilier ale acestui set de mobilier pentru casa Kolorado.
Aici este vorba despre un dormitor in care predomina contrastul dar si albul pur, ceea ce ne intareste convingerea ca acest dormitor este unul de mare valoare pentru orice locuinta cu pretentii.
Sifonierul care este unul dintre cele mai interesante corpuri de mobilier din acest set de mobilier este realizat in mare parte din culoarea alb si este definit de acelasi contrast puternic cu nuanta de mahon. Regasita atat la sifonier, cat si la celelalte corpuri de mobilier din componenta acestui dormitor de mare valoare.
Sifonierul este foarte bine compartimentat la interior cu locuri pentru depozitarea diferitelor articole textille de mici si mari dimensiuni.
Spre deosebire de celelalte produse similare, patul matrimonial face diferenta printr-o inaltime specifica. In schimb tablia patului cat si noptierele au si ele rolul lor important in crearea unui confort de mare tinuta pentru acest dormitor de mare efect.
Dincolo de acest aspect patul nu duce lipsa de confort si relaxare si are dimensiunile unui pat matrimonial. Aspectul superior al acestui corp de mobilier de mare valoare este completat si de cele doua noptiere de mare efect care sunt de culoare alb si care au fost create in asa fel incat sa raspunda pozitiv tuturor necesitatilor.
Pe langa spatiul de depozitare de la interior, noptiera mai dispune si de o nisa extrem de interesanta care vine sa completeze inteligent rolul intregului ansamblu.
Si pentru ca aici este vorba despre un dormitor matrimonial complet utilat cu toate tipurile de piese de mobilier necesare pentru mobilarea unei camere de odihna, aici avem si o comoda cu oglinda. Aceasta este alcatuita din doua spatii de depozitare suprapuse, astfel incat comoda sa nu ocupe prea mult loc, in schimb sa-si poata justifica utilitatea.
Pentru o evidentiere mult mai buna a fiecaruia dintre corpurile de mobilier din cadrul acestei garnituri, parchetul trebuie ales in functie de textura, astfel incat sa poata crea un efect deosebit.
Poate ca nu stiti, dar mobila are un efect deosebit de important in crearea sentimentului de liniste, calm si relaxare. Asa ca trebuie sa acordati mare atentie in alegerea acestor corpuri de mobilier pentru dormitor.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate