DORMITOR IRENA

2200 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

DORMITOR IRENA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Daca va aflati in situatia de a cauta un set de mobilier ideal pentru dormitorul dumneavoastra, atunci noi va recomandam cu incaredere acest set de dormitor Irene. Compus pe baza celor mai elementare piese de mobilier. Este vorba aici despre patul matrimonial, sifonierul si cele doua noptiere.
Noul dormitor iese in evidenta in mod special prin faptul ca patul a fost construit prin inlaturarea totala a zonelor colturoase, dar si prin faptul ca partile din lemn au fost capitonate cu piele ecologica sau piele naturala, ceea ce nu a facut altceva decat sa completeze in mod placut aspectul exterior al intregului ansamblu.
In acest caz, chiar si tablia patului este complet tapitata cu piele ecologica contribuind in mod evident la pastrarea contrastului cromatic.
De asemenea sifonierul se evidentiaza printr-un design unic si simetric. Este alcatuit din doua usi, trei sertare la al caror acces se face direct din exterior, un dulap suspendat si o nisa generoasa care poate deservi ca si spatiu pentru TV.
Iar cele doua noptiere asezate in lateralele patului matrimonial au si ele un rol extrem de important in completarea decorului. Acestea au o forma geometrica bine definita si sunt formate pe baza a doua sertare suprapuse, de aceeasi dimensiune dar care contrastreaza prin nuanta si culoare.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate