PAT TAPITAT DE LUX - MOBILIER DORMITOR CONSTANTA

2360 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

PAT TAPITAT DE LUX - MOBILIER DORMITOR CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Calitatea reprezinta cea mai importanta caracteristica care trebuie indeplinita de catre mobila cu care alegem sa ne decoram locuinta. Pentru ca mobila dormitor italiana va ofera garantia lucrului bine facut, care poate sa dureze o intreaga viata si care nu-si pierde in timp din frumusete. Astfel aceasta alegere reprezinta un pas important care poate sa-ti transforme locuinta intr-o casa primitoare, calda, originala si foarte eleganta. Atunci cand pe langa calitate aceasta detine si eleganta, bun gust si rafinament, totul pare perfect pentru a da nastere designului interior la care visam de mici pentru locuinta noastra.
Pentru ca traditia reprezinta o adevarata dovada a faptului ca valorile cu adevarat importante se pastreaza in timp, in ceea ce priveste mobila, pe plan mondial este recunoscuta cea cu provenienta in Italia. Aceasta reprezinta cea mai buna simbioza intre aspect, calitate si pret. De aceea este si atat de apreciata in intreaga lume.

Dimensiuni - 230 * 180 cm

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate