PRODUCATOR LENJERII DE PAT DAMASC

135 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la NIKY DECOR - Bucuresti

PRODUCATOR LENJERII DE PAT DAMASC
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Realizam din stoc si la comanda la cele mai bune preturi - lenjerii de pat damasc satinat disponibile pentru industria hoteliera. Lenjeriile de pat pentru hotel sunt concepute pentru a aduce confort si calitate , lăsand o impresie de durată pentru clientii hoteului dumneavoastra.
Suntem speciaizati in productia si importul de textile hoteliere pentru pat și baie produsele noastre inovatoare includ lenjerie de pat de hotel, prosoape de baie din bumbac, perne, protectie saltele , plapumi de pat, halate de baie și covoare de baie. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie luat in considerare atunci cand vine vorba de confortul oaspetilor dumneavoastra sunt lenjeriile de pat . Lenjerie noastre de pat sunt disponibile in varinta standard T-200 numărul de tesaturi, sau mai luxoase din damasc T-250 cu dungi. Fabricate cu un amestec de 50% bumbac 50% poliester lenjeriile de pat din damasc satinat in dungi sunt special create pentru a rezista la spalari multiple si standardele ridicate impuse de utilizarea de zi cu zi in industria hoteliera.

Dimensiuni - 150 * 215 cm

Contacte - NIKY DECOR:

Telefon mobil: 0722426284

Web: www.nikydecor.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate