SALTEA ORTOPEDICA ELITE

631 RON

(Pretul contine TVA)

De la DOMAFON SRL - Timisoara

Produsul nu mai este disponibil!
SALTEA ORTOPEDICA ELITE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Elasticitatea acestei saltele este combinata cu o rezistenta pe termen lung. Datorita rezistentei la deformari, durata de viata a saltelei creste considerabil.
Tehnologia de fabricatie: Plasa de arcuri biconice de tip BONELL, cu 5 inele, realizate prin detensionare electrica, pentru o rezistenta indelungata a elasticitatii sarmei din otel-carbon. Inaltimea arcurilor este de 145 mm. Diametru raza mare 85mm - raza mica 42 mm. Grosimea sarmei din otel carbon este de 2,2 mm. Numarul de arcuri din care este compusa plasa elastica este de 123 buc/mp. Arcurile sunt ancorate intre ele cu sarma in forma de spirala din otel carbon cu grosimea de 1,4 mm. Plasa elastica este inconjurata de o margine "antilasare" din spuma poliuretanica cu densitatea de 40 kg/mc. Intre rindurile de arcuri se pun intaritoare din spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg/mc
Detalii tehnice: Grosime sarma arc 2,6mm

Dimensiuni - 160x200 cm

Garantie - 6 ani

Contacte - DOMAFON SRL:

Telefon fix: 0256444509

Telefon mobil: 0728074753

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate