TUBULATURA RECTANGULARA VENTILATIE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SECOVENT - Bucuresti

TUBULATURA RECTANGULARA VENTILATIE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Tubulatura rectangulara ventilatie

Tubulatura rectangulara ventilatie - Sistemul


 

Sistemul de ventilatie atent realizat, este una dintre conditiile prealabile pentru o viata confortabila in orice casa. Tubulatura rectangulara pentru ventilatie  asigura un climat interior optim, adecvat pentru localizarea temporara, si pentru rezidenta permanenta oricarui numar de persoane. Cerintele speciale in procesul de reconstructie a ventilatiei, se aplica bucatariilor si camerelor cu umiditate ridicata (baie, dus, sauna etc.).


In spatiul unei bucatarii, exista nu numai particule nedorite de substante si formatiuni, destul de daunatoare pentru sanatatea umana, ci si mucegai, fum, funingine, grasime depozitata, care este adesea formata pe suprafata obiectelor. Pentru a scapa de astfel de fenomene neplacute este nevoie de o ventilatie bine realizata.


 

Tubulatura rectangulara ventilatie - Forma tubulaturii


 

Alegerea formei tubulaturii, se bazeaza in primul rand pe locul unde va fi localizat sistemul de ventilatie. In special, daca se planifica instalarea unei conducte intre tavan si plafon, precum si in alte zone greu accesibile, tubulatura cu o sectiune transversala rectangulara, este ideala.


Aceste elemente sunt similare cu tuburile rotunde, iar forma usoara aplatizata, se obtine dupa prelucrare pe echipamente speciale. Forma dreptunghiulara le permite sa fie plasate cu usurinta deasupra unui tavan suspendat, de exemplu.


 

Tubulatura rectangulara ventilatie - Tabla montata aparent


 

Daca se face o instalare deschisa, atunci forma neobisnuita iti permite sa le potrivesti organic in orice interior. Cheia succesului oricarui sistem de ventilatie este, alaturi de alte elemente de ventilatie, tubulatura rectangulara din tabla,  selectata si instalata corespunzator. In acest caz, tubulatura pentru ventilatie din tabla zincata rectangulara, formeaza, in majoritatea cazurilor, baza conductelor de aer.

 

Tubulatura rectangulara ventilatie - Sistem de ventilatie fiabil


 

Intr-o bucatarie moderna rezidentiala, este pur si simplu necesar sa se organizeze un sistem de ventilatie fiabil. Astazi, fara un sistem puternic de ventilatie intr-o bucatarie, este imposibil sa iti imaginezi un mediu confortabil si sigur.


De exemplu, daca se folosesc hote de evacuare cu un singur motor ca baza pentru ventilarea bucatariei, atunci trebuie montate canale dreptunghiulare caracterizate printr-o sectiune de 110 X 53 mm. Daca hota de bucatarie are o capacitate crescuta  de circa 1000 mc pe ora, atunci solutia ideala pentru instalare, va fi tubulatura rectangulara din tabla, a carei sectiune transversala este de 220 x 90 mm.


Tubulatura din otel zincat este aplicabila atunci cand sunt proiectate sistemele de ventilatie ale cabanelor, apartamentelor, birourilor, cluburilor, restaurantelor etc. In plus, aproape in orice supermarket, precum si  in halile de productie, in special in halile  industriale, se pot vedea instalatii de aerisire din tubulatura rectangulara.


 

Avantaje - Tubulatura rectangulara ventilatie pret


 

In plus, tevile cu o forma rectangulara au o rezistenta mai mare la miscarea aerului decat cele de alta forma. Acest lucru necesita o mai mica putere a echipamentului de evacuare, iar costurile cu energia sunt semnificativ mai mici. Calitatile deosebite,  creeaza o cerere sporita pentru astfel de produse, astfel incat principalii producatori de tubulatura rectangulara din tabla zincata si tubulatura rectangulara din inox, le includ in mod necesar in sortimentul lor.


Deoarece  tubulatura rectangulara pentru ventilatii  este realizata din tabla obisnuita galvanizata, costul elementelor structurale este scazut in comparatie cu alte tipuri de tevi. In acest caz, materialul asigura durabilitatea si fiabilitatea necesara, iar montajul este simplu de asamblat.


 

https://www.google.ro/maps/place/Secovent+Group+SRL,+Tubulatura+de+ventilatie,+Cosuri+de+fum,+Hote+profesionale+inox,+Firma,+Montaj/@44.4348594,26.1859201,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xf18440896c219326!8m2!3d44.4348594!4d26.1859201

Contacte - SECOVENT:

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate