PANOU SOLAR AMK OPC 15 / SISTEME SOLARE

1295 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la SC SOLARTEC SOLARSYSTEMS SRL - Satu Mare

PANOU SOLAR AMK OPC 15 / SISTEME SOLARE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Panourile solare AMK OPC 15 sunt colectoare cu tuburi vidate state of the art, produse in Elvetia.

Ele se remarca prin performantele extraordinare (in testele din laboratoarele de referinta SPF/Elvetia si Fraunhofer Institut/Germania panourile solare AMK obtin note de varf) obtinute, printr-un finisaj impecabil si estetic respectiv prin posibilitatile sale de instalare. Datorita performantelor superioare acest panou necesita o suprafata mica de instalare si asigura energia produsa de alte colectoare cu suprafata mult mai mare.

Panoul solar AMK OPC 15 (optimized parabolic collector) foloseste tehnologia incalzirii directe a agentului termic care este pompat printr-o teava in forma de U prin tub si tehnologia OPC. In spatele tuburilor este atasat un reflector parabolic care retrimite razele solare inspre tuburile colectoare, in asa fel obtinindu-se performante ridicate si in conditii de lumina difuza.

Numai colectorul AMK OPC transforma 80% din radiatia difuza in ENERGIE! In Europa centrala peste o treime din radiatia solara este radiatie difuza, in special toamna, iarna si primavara. Numai colectoare AMK valorifica in conditii de temperaturi scazute si cer acoperit 80% din radiatia difuza.

Colectorul solar AMK OPC 15 este prin urmare ideal in configuratiile unde se doreste incalzirea apei calde menajere si suplimentarea incalzirii in spatiul locativ.

Pentru mai multe detalii (rapoarte de testare, performanta, etc..) va rugam sa ne contactati.

Datorita neutilizarii sursei conventionale de incalzire a apei (gaz, carbune, lemn, curent) investitia va fi recuperata in foarte scurt timp.

SC SOLARTEC SOLARSYSTEMS SRL dispune de o mare experienta in acest domeniu, instalatiile executate atat la case cat si la hoteluri vorbesc pentru sine.

SC SOLARTEC SOLARSYSTEMS SRL, importator direct, va pune la dispozitie toate calculele cat si toate accesorille necesare pentru o instalatie solara performanta.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati web site-ul nostru sau sa ne contactati.

Garantie - 6 ani

Contacte - SC SOLARTEC SOLARSYSTEMS SRL:

Telefon mobil: 0729878828

Tag: case lemn
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate