CAZAN PELETI OPOP BOINK 30KW

3026 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la ZAMMARK - Satu Mare

CAZAN PELETI BOINK 30KW
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cazan pe peleti 16 - 30 kW generatia anterioara

AUTONOMIE: Un cazan de 30 kW are un consum de 220 kg (un rezervor) de pelete pe timp de iarna, in 6 - 14 zile pe o suprafata de 250 m2 de incalzit, la o izolatie de min. 5 cm polistirena pe exterior, geamuri termopan. Consumul pe un sezon de 5 luni varieaza intre 2.5 - 6 tone depinzand de temperatura exterioara si interioara.
PELETE: peletele este produs din rumegus provenit din lemn de esenta tare sau moale. Peleti din lemn de esenta tare: semnele distinctive intre cele doua tipuri de pelete consta in culoare. Cea de esenta tare totdeauna este mai inchis la culare, pe cand cea de esenta moale este aproape alb. Capacitatea calorica a peletilor nu depinde de tipul lemnului folosit pentru producerea acestora ci de nivelul de umiditate a peletilor. Avantajul peletilor din lemn de esenta moale este ca acestea nu produc zgura in camera de ardere, implicit intretinerea sistemului si autonomia acestuia se majoreaza in timp. Avantajul peletelor fata de lemn este energia degajata in timpul arderi. Pentru ca acest tip de combustibil se prepara special, linia de productie incepe cu uscarea si retocarea rumegusului. Astfel capacitatea calorica a peletelor este de 4,9 kWh/kg, pe cand lemnul abea dupa 2 ani de uscare ajunge la aceasta capacitate, acesta din urma variand intre 2-3 kWh/kg. Peletele NU contine nici un aditiv!
In magazinele noastre puteti achizitiona peleti in ambalaje de 15 kg sau 1 tone.
Pret: 150 EUR/tona TVA inclus.

CAPACITATI: 16 kW, 24 kW, 30 kW seria Boink.
HORN: Diametrul de racordare la horn este de 160 mm pentru cazanele de 30 kW, iar pentru cele de 16 kW, respectiv 24 Kw este de 130 mm. Lungimea minima a cosului de fum este de 6 m. Burlanul se monteaza cu o inclinatie de 15 grade.
CONSUM ELECTRIC: Nu necesita curent trifazic!
La aprindere sistemul va consuma 600 W/h timp de 3-4 minute, aceasta putere nu va suprasolicita sistemul electric pentru ca se va efectua prin impulsuri scurte. Consumul constant de energie electrica va proveni din alimentator si ventilator ce vor functiona in timp ce cazanul este pornit, consumul acestora este de 40 W/h.

DOCUMENTATIA TEHNICA E ATASATA LA CAZANUL BOINK DE 16KW CARE ESTE VALABILA PENTRU GAMA BOINK 16KW-30KW BIOPEL 16KW-60KW.

Dimensiuni - 200X100 cm

Garantie - 24 luni

Finantare - CASA VERDE

Contacte - ZAMMARK:

Telefon fix: 0770469583

Telefon mobil: 0747673466

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate