GRESIE SI FAIANTA ITALIANA

1 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

GRESIE SI FAIANTA ITALIANA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Gresia ceramica italiana Blendart are un finisaj anti-alunecare si o grosime de 2 cm pentru dale cu dimensiuni si intrebuintari diferite,cu ar fi: 40x120 cm, 60x60cm, 90x90cm, 30x120cm, reprezintă solutia cea mai avansată si mai simplu de a fi adaptate în orice spatiu intetior sau exterior cu usurinta instalării si îndepărtari, are duritate si durabilitate, rezistenta la apa, foc, înghet, la socuri termice si uzura luminii. Gresia de interior/exterior prezinta naturalete extraordinară si frumusetea, datorita nuantelor de la natural, alb, dark si gri, gresia Blendart este rezultatull unui număr aproape nelimitat de dale diferite una de alta. Inspiratia picturala îsi gaseste expresia cea mai înalta în original cu format diferit, imaginat si creat ca si cum ar fi un tablou real, semne grafice creative si aparent venele profunde de suprafata cu spirit metropolitan, pentru noile setari contemporane. Usoare variate creeaza umbră, combinate cu căutarea unui a€ždura€œ, generează o stare de spirit estetic puternic surprinzător de stiluri si aplicatii în orice arhitectura de interior. Gresia, faianta pentru baie productie Italia, se pot comanda cu pret de producator la magazinul nostru Nobili Design in Constanta.Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata.
Preturile sunt orientative si pot suferi modificari.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 5 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate