DESIGN INTERIOR BAIE CASA CLASICA

17 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR BAIE CASA CLASICA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Chiar daca majoritatea dintre dumneavoastra nu acorda o importanta semnificativa baii propriei locuinte, aceasta incapere este deseori un refugiu, o metoda facila de a ne relaxa dupa o zi incarcata. Dincolo de aceasta latura pe care nu multi dintre noi o percep, sa nu uitam ca baia prezinta o utilitate aparte, drept pentru care avem nevoie de un design interior care sa cuprinda elementele pe care le utilizam zilnic, pornind de la chiuveta si pana la toaleta, cabina de dus sau cada.
Un lucru este cert, baia are o utilitate aparte in cadrul locuintei noastre iar atentia noastra trebuie sa se indrepte in mod categoric asupra amenajarii ei. Fie ca detinem cunostinte solide in ceea ce priveste amenajarile interioare sau nu, decorarea unei bai necesita un adevarat plan decoristic, implementarea sa realizandu-se de catre o echipa de profesionisti.

Dimensiuni - 8 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate