TEVI DE PENETRARE, GURI DE SCURGERE PENTRU PARDOSELI , GARAJE , PRODUSE PENTRU REABILITARE

0 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la HIDROPLASTO - Botosani

PROFILE ACOPERIRE ROST PERETE SI TAVAN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Firma Kraso se ocupa cu furnizarea tuturor produselor necesare realizarii hidroizolarii golurilor tehnologice care trebuie realizate in fundatie sau peretii de beton ai cladirii pentru trecerea instalatiilor. Pornind de la treceri simple prin fundatie, pana la treceri complexe prin doua constructii adiacente noi avem solutia de realizare a acestora fara a exista riscul aparitiei infiltratiilor de apa. Toate produsele pot fi realizate incepand cu diametrul de 100mm pana la 300mm, de asemenea realizand orice alta dimensiune la comanda.
Produsele noastre sunt:
- Teava de penetrare se inglobeaza in elementul de beon, iar conexiunea din cladire spre exterior se va face prin aceasta. Poate avea diferite marimi si forme sau poate fi prevazuta cu membrana care va face corp comun cu hidroizolatia pardoselii. De asemenea in cazul a doua constructii adiacente teava de penetrare are o lungime mai mare si este prevazuta cu hidroizolare atat in dorectia rostului cat si la cele doua capete. Tevile de penetrare pot fi realizate si cu locasuri pentru trecerea cablurilor electrice.
- Guri de scurgere pentru pardoseli, garaje (suporta trafic auto), pentru acoperis. Pot avea in componenta o membrana rezistenta la bitum care va face legatura cu membrana hidroizolanta a suprafetei inconjuratoare. Sunt facute din diverse materiale care sa reziste oricarui tip de solicitare: la inghet, la coroziune.
- Profil hidroizolant datorita formei sale si a materialului special poate fi inglobat doar 3cm in primul element de beton, neafectand astfel pozitionarea armaturii.
- Camera prefabricata de pompare apa avem o gama larga de dimensiuni iar altele pot fi realizate la comanda. Pot fi realizate din beton impermeabil cu gauri deja date si hidroizolate sau din plastic. Rezolva problema impermeabilizarii si scade timpul de lucru cu 2-3 zile.
- Produse pentru reabilitare se folosesc pentru rezolvarea problemelor care au aparut din cauza folosirii unor produse necorespunzatoare. Acestea se fixeaza la interior, tevile trecand prin gaurile etansate iar fixarea flansei de perete se face cu ancore, hidroizolarea realizandu-se cu cauciuc expandabil.
- Accesorii

Contacte - HIDROPLASTO:

Telefon fix: 0231522525

Telefon mobil: 0758084242

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate