FOISOARE REZIDENTIALE

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la GABINVEST SRL - Alexandria

FOISOARE REZIDENTIALE
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Detalii produs

Este un produs ce se preteaza zonelor rezidentiale de case, vile, precum pentru spatii largi de agrement, parcuri, gradini sau locatiilor gen bar-restaurant.

Structura special creata pentru diametre mari este realizata din elemente lamelare stratificate esenta molid. Deasemenea se poate realiza din 10 sau 12 panouri de 1.4m - 1.8m in functie de spatiul disponibil care necesita un platou de fundare solid. Inaltimea la streasina va fi cuprinsa intre 2,5m - 3m.

Finisajul pe alb este unul deosebit realizat cu impregnant antiseptic si antifungic, izolant de acoperire anti-ingalbenire (previne iesirea la suprafata a rasinei) si lac de acoperire alb rezistent la intemperii si UV hidrodiluabile.

Acoperirea se face cu sindrila bituminoasa in forma si culoare la alegere. Optional putem asigura pardoseala din lemn de rasinoase sau decking (parchet de exterior) tratate cu impregnanti si vopsele de acoperire ce confera rezistenta la intemperii, UV si trafic.

Finisajul este obtinut cu impregnat, izolant si lac de acoperire hidrodiluabile marca ICA Italia in orice culoare preferati.

Gabinvest asigura consultanta, productia si finisajele produsului, transport si montaj la destinatie. Nu ezitati sa ne contactati.

www.gabinvest.ro

Garantie - 2 Ani

Contacte - GABINVEST SRL:

Telefon fix: 0784222488

Telefon mobil: 0784222488

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate