PH MINUS LICHID 25L - 32 KG HOBBY POOL

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la WAINCRIS PISCINE - Pascani

Produsul nu mai este disponibil!
PH MINUS LICHID 25L - 32 KG HOBBY POOL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Pentru a scadea valoarea pH-lui din apa, dozati produsul in mod continuu cu un sistem automat de masurare, control si dozare.
Mod de folosire: Acest produs trebuie folosit doar in scopul specificat in prospectul produsului. Pentru a asigura o dezinfectie eficienta iritare redusa a ochilor si pielii, valoarea pH-ului trebuie sa fie mentinuta intre 7.0 si 7.4. Se foloseste cu un sistem automat de masurare, control si dozare. pH-Minus este introdus direct in reteaua de recirculare a apei din piscina din canistra, prin pompa de dozare. Pentru a reduce valoarea pH-ului din apa cu 0.1 se consuma 1l pH-Minus la 100 m3 de apa.
Sfaturi importante: pH-Minus liquid este pregatit pentru folosire. Nu diluati produsul! Urmati intotdeauna instructiunile date de catre producatorul sistemului de dozare. Daca pH-Minus liquid se adauga manual, urmati intotdeauna sfaturile si reglementarile de siguranta!

Contacte - WAINCRIS PISCINE:

Telefon fix: 0332882533

Telefon mobil: 0742472664

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate