CIUBAR HOT TUB DIN LEMN - MINIPISCINA

10 RON

(Pretul contine TVA)

De la PRODSALT SRL - Tirgu Mures

CIUBAR HOT TUB DIN LEMN - MINIPISCINA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Hot Tub din lemn cu apa fierbinte Hot Tub (Ofuro) provine din Japonia indepartata, unde scaldatul nu este doar o baie obisnuita, ci mai degraba un ritual spiritual prin inbaiere, oferind o placere senzuala si un sentiment de bunastare si armonie cu mediul natural, amplasat intr-o gradina sau un peisaj spiritual, acestea ofera un nou stil de viata, sanatos si viguros, ce ajuta la restabilirea echilibrului mental si spiritual al fiecaruia dintre noi.
Oferta noastra cuprinde mai multe modele si dimensiuni de Hot Tub-uri, cuprinse intre 1,6m, destinate pentru 3-4 persoane, si pana la dimensiunea de 2,4 m, destinate pentru 8-10 persoane. Toate acestea au o inaltime la exterior de 1,10m iar interiorul de 1,0 m, o adancime ideala pentru a oferi corpului o inbaiere complet scufundata. Hot Tub - urile sunt construite din lemn de Molid sau lemn de Larice Siberian (ZADA), disponibile cu doua optiuni de incalzire traditionale pe lemn (Chofu), respectiv incalzire cu soba submersibila sau cu soba de exterior, care la randul lor pot fi din aluminiu sau din inox.

Dimensiuni - 160- 240 cm

Garantie - 24 luni

Contacte - PRODSALT SRL:

Telefon mobil: 0741651398

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate