WAINCRIS - SAUNA PERSONALIZATA - ECHIPAMENTE PENTRU SAUNE ACCESIBILE

0 EUR

(Pretul contine TVA)

De la WAINCRIS - Pascani

SAUNA PERSONALIZATA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Saune unicat, personalizate dupa preferintele clientului, adaptate la dimensiunile cerute. Aceste saune nu sunt produse facute in serie.
Sunt de calitate superioara, fiind proiectate separat pentru fiecare client in parte, in functie de caracteristicile spatiului avut la dispozitie si in functie de tipul esentei lemnoase si al accesoriilor sau optionalelor alese.
Prelucrarea lemnului, constructia cabinei de sauna, precum si calitatea materialului determina calitatea si durata de viata a cabinei de sauna.
Materia prima a saunelor personalizate poate sa fie molidul nordic cu noduri, pinul finlandez 100% fara noduri, abachiul tropical, cedrul rosu canadian, plopul canadian, hemlockul canadian.
Bancile saunelor personalizate sunt confectionate dintr-o esenta lemnoasa moale, din Africa de Sud, de culoare deschisa, abachi tropical.
La cerere, bancile de sauna se pot confectiona din esenta de plop canadian frumos mirositor (culoare inchisa), cedru rosu canadian (culoare inchisa), cu un parfum aparte.
Saunele sunt produse in sistem modular, lambrisate orizontal, din module tip sandwici, izolate, cu latimea de 450mm, 500 mm, 600 mm sau 700 mm si cu grosimea peretelui de 64 mm.
Īntre panourile interioare si exterioare se monteaza izolatie ecologica din fibra de lemn, izolatie inovatoare, care ajuta la protejarea mediului natural si a sanatatii, nu are efect de iritare a pielii.
Avantajele izolatiei ecologice:
PLACA DE IZOLARE DIN FIBRA DE LEMN
ECOLOGICA 100% RECICLABILA
NU IRITA PIELEA
ETANSEAZA EXCELENT SPATIILE LIBERE DINTRE ELEMENTELE DE CONSTRUCTIE
REDUCE APARITIA FENOMENULUI DE PUNTE TERMICA
IZOLARE SUPERIOARA
SISTEM DESCHIS PENTRU DIFUZIUNE
NU MUCEGAIESTE
REGLEAZA MICROCLIMATUL DIN SAUNE
100% ECOLOGIC, PRIETENOS CU NATURA SI MEDIUL.
Fiecare sauna personalizata este prevazuta cu usa moderna, din sticla fumurie, securizata, termorezistenta, de 8 mm grosime, 700 mm latime si 1900 mm inaltime; in cazul modelelor mai rustice sau la saunele de exterior se poate opta pentru usa din lemn de molid cu geam si cu o fereastra.

Garantie - 12 luni

Contacte - WAINCRIS :

Telefon fix: 0332882533

Telefon mobil: 0742472664

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate