COMPO FERTILIZATOR PENTRU GRADINA 1 KG - CU ELIBERARE LENTA

32,89 RON

(Pretul contine TVA)

De la MADEX INTERNATIONAL SRL - Bucuresti

COMPO FERTILIZATOR PENTRU GRADINA 1 KG - CU ELIBERARE LENTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

1 kg pentru 33 mp. Produs in Germania.
Fertilizatorul COMPO cu eliberare lenta pentru gradina se recomanda pentru flori,fructe si legume. Fertilizatorul COMPO cu eliberare lenta pentru gradina este un sistem de fertilizare cu eliberare controlata de nutrienti.
Efect imediat: Granulelele fertilizatorului isi elibereaza imediat o parte din nutrienti (regleaza eliberarea imediata) astfel incat plantele Dvs. beneficiaza de toti nutrientii chiar din prima zi.
Efect pe termen lung: ISODUR asigura fertilizarea conform nevoilor plantelor timp de pana la 3 luni.
Avantajele:
- Asigura cresterea de plante puternice si dese.
- 30% din azot sub forma de ISODUR.
- Contine toti nutrientii importanti care asigura o crestere puternica si sanatoasa.
- Creste rezistenta la boli si paraziti.
Datorita combinatiei sale de nutrienti, acest fertilizator este ideal pentru hranirea multor tipuri de plante din gradina. In special continutul ridicat de magneziu este important pentru un colorit stralucitor al plantelor Dvs. ca si pentru un gust deosebit al fructelor si legumelor.
Fertilizator CE. NPK(MgO) - Fertilizatorul contine izobutilidendiuree 15-5-8(+4). Nutrienti primari: 15% N Azot total (1% N Azot nitric, 9,5% N Azot amoniacal, 4,5% N Azot din izobutilidendiuree); 5% P2O5 fosfor solubil in citrat de amoniu neutru si solubil in apa; 3% P2O5 solubil in apa; 8% K2O oxid de potasiu solubil in apa; Nutrienti secundari: 3% MgO oxid de Magneziu total, 2% MgO Oxid de magneziu solubil in apa. Continut scazut de clor.
Recomandari de aplicare:
Imprastiati fertilizatorul in jurul plantei si amestecati-l cu pamant. Trandafiri: 60 g/m2 1-2 ori pe an. Arbusti cu fructe, fructe de padure : 40 g/m2 1-2 ori pe an. Capsuni : 50 g/m2 dupa recolta. Arbusti cu inflorescente: 30 g/m2 1-2 ori pe an. Flori de vara : 30 g/m2 1-2 ori pe an. Legume: Mazare, fasole, zarzavat, ridichii, salata, spanac, ceapa: 30 g/m2. Chimen dulce, gulie, morcovi, chilli: 40 g/m2 (daca e necesar fertilizati cu 30 g/m2 la 8-10 saptamani dupa prima aplicare). Castraveti, Cartofi, Praz, sfecla rosie, telina, rosii, vinete: 60 g/m2 (daca e necesar fertilizati cu 50 g/m2 la 8-10 saptamani dupa prima aplicare). Conopida, broccoli, dovlecel, varza alba, varza rosie: 80 g/m2 (daca e necesar fertilizati cu 50 g/m2 la 8-10 saptamani dupa prima aplicare

Garantie - 7 ani

Contacte - MADEX INTERNATIONAL SRL:

Telefon fix: 0213527604

Telefon mobil: 0742080215

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate