ZIDURI SI GARDURI- AMPRENTARE VERTICALA

50 RON

(Pretul contine TVA)

De la SAGI ART - Bucuresti

ZIDURI SI GARDURI- AMPRENTARE VERTICALA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Daca ai un gard zidit sau chiar un zid si vrei sa arate spectaculos si sa aiba si o protectie maxima la agentii atmosferici atunci amprentarea pe verticala cu un ciment special de inalta rezistenta este ideala.

Astfel poti decora practic orice perete ca sa capete stilul pe care ti-l doresti: antichizat, caramida veche si erodata sau un aspect modern si elegant.

Amprentarea pe verticala se face cu ajutorul unui mortar special prin densitate, rezistenta si duritate. Are aderenta excelenta pentru a acoperi atat pereti interiori cat si exteriori.

Se poate aplica direct pe tencuiala, pe caramida sau pe gips-carton si ulterior se amprenteaza pentru a obtine imitatii perfecte de piatra, caramida, lemn, stanca etc.

Se pot obtine chiar scenarii arhitectonice deosebite: fantani arteziene, cascade, crearea unor decoratiuni de gradina sau interioare cu forme de stanci, roci, coloane etc.

Este foarte rezistent la ploaie si inghet/dezghet.

Se foloseste pentru crearea unor efecte ornamentale deosebite la fatadele caselor, gardurilor, dar si in interior, in living sau in camere.

Pentru aceasta puteti combina o larga varietate de modele, forme si culori, rezultand efecte unice si foarte personalizate.

Pentru detalii, intrebari si oferte de pret va rugam sa ne contactati direct.

Garantie - 2 ani

Contacte - SAGI ART:

Telefon mobil: 0732566386

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate