DESIGN INTERIOR CASA CLASICA GALATI

16 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

DESIGN INTERIOR CASA CLASICA GALATI
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Plăcerea de a crea, dezvoltarea si implementarea ideilor clientului, creând un design interior special si unic a fost totul în acest proiect de design interior clasic. Această casă clasica arată asa cum o face acum datorită formelor si culorilor încorporate în acest design interior clasic.Toată lumea, la un moment dat în viată stabileste designul interior pentru casa lui. Partea cea mai grea este construirea unei case din inimă. O casa sau vila nu este numai pentru dormit, ci si pentru vis. Un loc pentrua ridica o familie cu dragoste, nu un loc pentru a găsi adăpost de frig, dar un mic colt al nostru pentru a admira schimbarea anotimpurilor; nu pur si simplu un loc unde să treacă timpul, dar în cazul în care să se simtă bucurie pentru tot restul vietii. Ideea a fost de a crea mai multe medii, divizate cu elemente si nu pereti. Acesta a fost pictat într-o culoare crem pentru a face iasă în evidentă, camera de zi, livingul să se bucure de un amestec de elemente de culoare si mobilier clasic de lux, o canapea eleganta si se termina cu o frumoasă revizuirea în detaliu care poate dura ore,insa, vom lasa imaginile vorbesc de la sine! Fie ca visezi la eleganta, rafinament, opulenta si absolut tot ceea ce reprezinta un concept de design interior clasic sau ca visezi la modernism, futurism, spiritualitate si inspiratie fiind tot ceea ce reprezinta stilul de amenajare modern noi suntem gata sa-ti indeplinim toate aceste vise. Transforma-ti visele in realitate numai cu echipa Nobili Interior Design.
Oferim servicii personalizate de design interior, amenajari interioare cu materiale de designer productie Italia. Avem in portofoliu proiecte de design interior case clasice, moderne realizate de firma noastra in Constanta, Bucuresti dar si in alte zone ale tarii. Pentru o oferta personalizata vizitati pagina firmei ; http://www.nobili-interior-design.ro.

Dimensiuni - 400 mp

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate